Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL, prima reactie la cazul Udrea: acuzatii la adresa PSD

Hotnews Hotnews,
 PNL, prima reactie la cazul Udrea: acuzatii la adresa PSD

Liberalii ii acuza pe PSD-isti pentru blocarea cererii DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea. Am vazut, astazi, cum majoritatea parlamentara controlata de PSD a facut tot posibilul sa blocheze solicitarile venite din partea Justitiei, fapt evidentiat de rezultatul votului, se arata intr-un comunicat al PNL. continuă pe Hotnews

Cazul Udrea: Cum a declarat Parlamentul mafiot razboi total libertatii noastre

Procurorii si judecatorii din Romania au fost calcati in picioare de cativa deputati cu apucaturi de gangsteri. Votul pe cazul Udrea ne decupleaza de spatiul euro-atlantic si apropie Romania de Rusia lui Putin.

Votul in cazul Udrea duce la o premiera in Justitie: Procurorii pot retine pe cineva fara sa poata merge apoi la arestare

Votul dat de deputati pe cererile DNA in cazul Elena Udrea are consecinte fara precedent in Justitie: este pentru prima data cand procurorii se confrunta cu situatia de a retine pe cineva fara sa mearga ulterior la arestare, dupa cum au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro.

Basescu, despre votul in cazul Udrea: Probabil au crezut ca e prea mult, ca e femeie

Traian Basescu a sustinut miercuri seara ca decizia Camerei Deputatilor de a incuviinta retinerea dar nu si arestarea Elenei Udrea se explica prin faptul ca majoritatea parlamentarilor a crezut ca e prea mult si ca deputatii s-au uitat si la faptul ca este femeie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )