Libnet.ro
UNICEF

23:00

PNL va vota favorabil solicitarea DNA in cazul lui Titus Corlatean

România Liberă România Liberă,
PNL va vota favorabil solicitarea DNA in cazul lui Titus Corlatean

Liberalii anunta ca vor vota favorabil solicitarea DNA in cazul fostului ministru de Externe Titus Corlatean si le cer social-democratilor sa nu o blocheze, scrie Agerpres. continuă pe România Liberă

PNL sustine ca va vota favorabil solicitarea DNA in cazul lui Corlatean si acuza PSD ca a supus romanii unor traume

PNL transmite ca va vota favorabil solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul lui Titus Corlatean si cere social-democratilor sa nu se opuna solicitarilor justitiei. Liberalii.

Liviu Dragnea despre UP in cazul lui Titus Corlatean: Nu ma asteptam

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, referindu-se la sesizarea DNA referitoare la Titus Carlatean, ca nu se astepta. El a mai spus ca nu intelege de ce s-a ajuns la fostul ministru de externe.

Tariceanu: solicitarea DNA cu privire la Corlatean se va analiza cel mai tarziu saptamana viitoare

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni, la Targu-Jiu, la o conferinta de presa, cu privire la cererea formulata de DNA de sesizare a Senatului pentru inceperea urmaririi penale fata de senatorul Titus Corlatean, fost ministru de Externe, in dosarul Vot Diaspora 2014, ca aceasta va fi analizata in cursul acestei saptamani, marti, sau cel mai tarziu saptamana viitoare, scrie Agerpres.

UPDATE. Dosarul Votul din diaspora. DNA a trimis cerere de incuviintare a urmaririi penale in cazul lui Titus Corlatean

Procurorul general al DNA a solicitat conducerii Senatului aviz in dosarul votului din diaspora, privindu-l pe Titus Corlatean, fost ministru al afacerilor externe. DNA il acuza de abuz in serviciu si impiedicarea dreptului la vot. Liviu Dragnea: Nu ma asteptam .

UPDATE. Dosarul Votului din diaspora. DNA a trimis cerere de incuviintare a urmaririi penale in cazul lui Titus Corlatean

Procurorul general al DNA a solicitat conducerii Senatului aviz in dosarul votului din diaspora, privindu-l pe Titus Corlatean, fost ministru al afacerilor externe. DNA il acuza de abuz in serviciu si impiedicarea dreptului la vot. Liviu Dragnea: Nu ma asteptam .

Tariceanu: Plenul Senatului va decide in privinta solicitarii DNA in cazul Corlatean, dupa ce se pronunta Comisia juridica

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni seara, la Ramnicu Valcea, ca nu poate sa spuna cand va fi votul plenului Senatului in privinta solicitarii DNA cu privire la urmarirea penala in cazul lui Titus Corlatean, avand in vedere ca inainte trebuie sa se pronunte si Comisia juridica, iar desfasurarea acestor proceduri va fi stabilita in sedinta de marti a Biroului Permanent.

Radu Banciu, despre cazul lui Titus Corlatean: Numai intr-o tara ultrabananiera s-ar fi putut intampla ce a fost la noi. Diaspora din Papua Noua Guinee ar fi putut sa voteze mai in tihna decat a facut-o cea romaneasca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie cer urmarirea penala a fostului ministru de Externe, Titus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )