Libnet.ro
UNICEF

14:30

PNL vrea transport public gratis la Iasi, pentru a reduce poluarea, dar si pentru fluidizarea traficului

Adevărul Adevărul,
PNL vrea transport public gratis la Iasi, pentru a reduce poluarea, dar si pentru fluidizarea traficului

Liberalii ieseni propun transport public gratuit la Iasi, pe modelul unora dintre orasele europene, motivand ca in acest fel s-ar reduce poluarea, iar traficul rutier ar devenit mai fluent, intrucat oamenii ar folosi mijloacele de transport in locul masinilor personale. continuă pe Adevărul

IASI: Deputatul PNL Marius Bodea vrea transport gratuit pentru toti cetatenii municipiului

Deputatul Marius Bodea, presedintele Organizatiei Municipale a Partidului National Liberal Iasi, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca isi doreste ca locuitorii municipiului sa beneficieze de transport public gratuit, la fel ca in capitala Estoniei.

PSD, DESPRE OUG PRIVIND REFORMA IN SANATATE Propaganda PNL vrea sa justifice privatizarea mascata a sanatatii.

PSD critica din nou Guvernul in legatura cu OUG privind reforma in sanatate, sustinand ca, prin afirmatia conform careia pacientii nu vor plati nimic indiferent daca se trateaza intr-un spital de stat sau privat, propaganda PNL vrea sa justifice privatizarea mascata a sanatatii.

PNL si-a pregatit deja strategia pentru eventualitatea unei demiteri. Ce va face presedintele Iohannis

PNL si-a pregatit deja strategia pentru eventualitatea unei demiteri: liberalii vor cu orice pret alegeri anticipate odata cu localele si il vor propune din nou pe Ludovic Orban pentru postul de premier, pentru a fi siguri ca va fi respins de doua ori de Parlament.

Cum explica directorul societatii de transport public din Ploiesti pretul mai mare al biletelor cumparate prin SMS: Comoditatea se plateste

Ploiestenii care au ales sa cumpere bilet prin SMS pentru a putea calatori cu autobuzele Societatii de Transport in Comun TCE) Ploiesti au platit mai mult decat valoarea unei calatorii stabilita prin hotarare de consiliul local.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )