Libnet.ro
UNICEF

00:06

Pokemon Go. De unde vine numele jocului care a innebunit lumea

Antena3 Antena3,
Pokemon Go. De unde vine numele jocului care a innebunit lumea

Aproape toata lumea este cucerita de noul joc Pokemon Go, dar nu toti stiu de unde provine numele lui. Numele Pokemon este o abreviere a cuvintelor Pocket Monsters, care in traducere inseamna. continuă pe Antena3

Prima tara din lume care interzice Pokemon Go. Contravine legilor

Autoritatile indoneziene au fost primele care au interzis jocul de mare succes din toata lumea,Pokemon Go, in parlamentul prezidential, miercuri, 20 iulie, scrie Jurnalul National. Acesta este.

Primul om ucis din cauza jocului Pokemon Go: Un adolescent de 18 ani incerca sa captureze un pokemon

Pokemon Go, cel mai in voga joc la ora actuala, a ucis un adolescent, in Guatemala, iar varul lui a fost ranit cand incercau sa captureze un pokemon in vecinatatea casei unui.

Isteria Pokemon Go: Un barbat din Noua Zeelanda si-a dat demisia de la serviciu pentru a se dedica full time jocului

Jocul Pokemon Go a isterizat intreg mapamondul. Dupa mai multe cazuri in care oamenii s-au pierdut fie intr-un cimitir, fie intr-o mina dupa ce au ajuns acolo la vanatoare de pokemoni,.

Isteria Pokemon Go. Zeci de persoane au fost arestate in timpul unei confruntari intre fanii Pokemon si membrii a doua grupari anti-islamiste (VIDEO)

Zeci de persoane au fost arestate in timpul unei confruntari atipice dintre fanii jocului Pokemon Go si miscarea Antifa versus membrii organizatiei Pegida, potrivit Russia Today. Bizara reuniune a devenit.

Pokemon Go. Protejeaza-ti corpul cand pleci la vanatoare

Daca joci Pokemon Go nu poti la fel de atent ca de obicei pe unde mergi. Poate picioarele iti sunt obosite, poate ai chiar bataturi, poate esti ars de soare, dar nu-l poti lasa pe Pikachu sa scape, scrie The Verge. Asa ca, inainte de a pleca la vanatoare pe Pokemoni, ia cateva masuri pentru a-ti asigura protectia corpului.

Pokemon Go. Care sunt cei mai rari Pokemoni din lume

Pokemon Go. Pokemonii care ii apar fiecarui jucator de Pokemon Go in aplicatie sunt diferiti, iar in fiecare regiune, in functie de de caracteristicile geografice, sunt mai abundente anumite.

Avertisment pentru toti jucatorii de Pokemon Go! Ce riscati dupa instalarea aplicatiei

Pokemon Go ar putea avea grave probleme de cibersecuritate. Adam Reeve, cercetator la o firma de cibersecuritate, a postat pe platform de microblogging Tumbler o explicatie a modului in care securitatea.

Anunt urias pentru toti utilizatorii Pokemon Go! Se intampla pentru prima data

Popularul joc Pokemon Go va fi lansat miercuri si in Japonia, impreuna cu o noua optiune, care nu mai este diponibila nicaieri in lume, scrie yoda. ro. Aplicatia va veni in parteneriat.

Trucuri Pokemon Go: Ghidul pentru adevaratii maestri

Exista trucuri de Pokemon Go care te pot ajuta sa avansezi mai repede in joc. Le-am adunat in ghidul Pokemon Gode mai jos si asteptam si sfaturile voastre, in cazul in care ati facut alte descoperiri. Cum a ajuns Pokemon Go in Romania, cum au cazut si serverele. Dar asta nu inseamna ca ele nu [].

Accesorii pentru Pokemon Go: prinde reducerile si apoi prinde-i pe toti

Daca vrei sa e numeri printre cei mai buni jucatori de Pokemon Go, atunci ai nevoie de o serie de accesorii pe masura. Dupa cum probabil ai aflatdeja,Pokemon Go a ajuns in Romania, dar a fost aproape imposibil de jucat sambata. Pokemon Go se foloseste de GPS si de realitatea augmentata pentru a umple mediul inconjurator [].

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )