Libnet.ro
UNICEF

21:15

Poli Timisoara a invins-o pe ASA Targu-Mures si s-a calificat in finala Cupei Ligii. Ionut Popa:Am facut cheta ca sa putem juca. Nu cred ca ne prezentam la finala!

Adevărul Adevărul,
Poli Timisoara a invins-o pe ASA Targu-Mures si s-a calificat in finala Cupei Ligii. Ionut Popa:Am facut cheta ca sa putem juca. Nu cred ca ne prezentam la finala!

Poli Timisoara s-a calificat in finala Cupei Ligii, dupa ce a invins cu scorul de 3-1, echipa ASA Targu-Mures, in mansa secunda a semifinalelor. in tur, timisorenii s-au impus cu 4-2. continuă pe Adevărul

Poli Timisoara a invins-o pe ASA Targu-Mures si s-a calificat in finala Cupei Ligii. Ionut Popa:Am facut cheta ca sa putem juca. Nu ne prezentam la finala!

Poli Timisoara s-a calificat in finala Cupei Ligii, dupa ce a invins cu scorul de 3-1, echipa ASA Targu-Mures, in mansa secunda a semifinalelor. in tur, timisorenii s-au impus cu 4-2.

Poli Timisoara a invins ASA Targu Mures, scor 3-1, si s-a calificat in finala Cupei Ligii

Formatia Poli Timisoara s-a calificat in finala Cupei Ligii, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 2-0), echipa ASA Targu Mures, in mansa secunda a semifinalelor competitiei. In tur, timisorenii s-au impus in deplasare, scor 4-2.

Liga 1: Viitorul - ACS Poli Timisoara 5-0/ Vlad Morar a reusit un hat-trick si o pasa de gol

FC Viitorul a facut spectacol in partida disputata pe teren propriu in fata celor de la ACS Poli Timisoara, impunandu-se cu scorul de 5-0 etapa XXV din Liga 1). Vlad Morar a fost eroul meciului de la Ovidiu, jucatorul in varsta de 23 de ani reusind in prima repriza un hat-trick si o pasa de gol.

Liga I: Viitorul o umileste pe ACS Poli Timisoara, scor 5-0. Ne-am facut de ras

Dupa dusul rece din etapa trecuta cu Astra, partida la finalul careia Hagi si-a criticat jucatorii, Viitorul a facut spectacol in meciul de acasa cu ACS Poli Timisoara.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )