Libnet.ro
UNICEF

13:30

Policlinica din Targu Jiu a fost inaugurata dupa modernizare. Cu arata cabinetele medicale

Adevărul Adevărul,
Policlinica din Targu Jiu a fost inaugurata dupa modernizare. Cu arata cabinetele medicale

Ambulatoriul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a fost inaugurat astazi, dupa ce a fost modernizat printr-un proeict cu finantare europeana. continuă pe Adevărul

Policlinica din Targu Jiu a fost inaugurata dupa modernizare. Cum arata cabinetele medicale

Ambulatoriul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a fost inaugurat astazi, dupa ce a fost modernizat printr-un proeict cu finantare europeana.

Energia a castigat primul meci de Liga Nationala sustinut la Sala Voievod Litovoi din Targu-Jiu.

Echipa de baschet Energia a invins, marti seara, SCM U Craiova, in derby-ul Olteniei, in primul meci desfasurat in Sala Voievod Litovoi din Targu-Jiu, care apartiune unei scoli generale.

Energia a castigat primul mecisustinut la Sala Voievod Litovoi din Targu-Jiu.

Echipa de baschet Energia a invins, marti seara, SCM U Craiova, in derby-ul Olteniei, in primul meci desfasurat in Sala Voievod Litovoi din Targu-Jiu, care apartiune unei scoli generale.

Grigore Dobre, patronul firmei Zeus, mutat la Penitenciarul din Targu Jiu

Celebrul om de afaceri argesean Grigore Dobre, patronul firmei Zeus, condamnat in Dosarul Scolilor, a fost mutat la un alt penitenciar din tara dupa ce i s-a schimbat regimul de detentie.

Victor Ponta a venit in Targu Jiu si a anuntat ca va candida pentru un nou mandat de deputat

Fostul prim-ministru Victor Ponta, deputat de Gorj, a venit astazi la cabinetul sau parlamentar din sediul Palatului Administrativ din Targu Jiu si s-a intalnit cu conducerea PSD Gorj.

A furat bijuterii de 10.000 de lei din locuinta unei avocate din Targu Jiu

Locuinta unei avocate din Baroul Gorj a fost sparta de un hot care a sustras bijuterii in valoare de 10. 000 de lei.

Ziua invingatorului pentru bolnavii de cancer

Asociatia Romana de Oncologie Sfanta Ana a organizat la Complexul Anna, de pe insulita din Targu-Jiu, Ziua invingatorului, o petrecere la care au fost prezenti o parte dintre bolnavii de cancer din judetul Gorj.

Ultima scrisoare a unui erou martir al Revolutiei din 1989: Sunt barbat, sunt ostean al Romaniei libere

Catalin Grigore Haidau s-a nascut la 25 iulie 1970, in Targu Jiu, si a fost rapus de gloante in timpul evenimentelor din decembrie 1989 din Brasov, fiind elev al Scolii Militare de Ofiteri Activi de Artilerie Antiaeriana si Rachete Brasov.

VIDEO Durere imensa a parintilor eroilor martiri din Gorj: Unii s-au procopsit si altii sufera

Eroi martiri din judetul Gorj de la Revolutia din decembrie 1989 au fost comemorati, ieri, in Piata Prefecturii din municipiul Targu Jiu. Durerea din sufletele parintilor si rudelor nu a disparut nici acum, dupa 26 de la evenimentele care au dus la schimbarea regimului comunist.

VIDEO Gafa de proportii a presedintelui CJ Gorj la ceremonia de 22 decembrie: Sa intampinam colindatorii la invierea Domnului Iisus Hristos

Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, a comis, din nou, o gafa monumentala la ceremonia dedicata zilei de 22 decembrie, care a avut loc astazi in Piata Prefecturii, din Targu Jiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )