Libnet.ro
UNICEF

05:00

Politia britanica nu a gasit dovezi ca autorul atacului de saptamana trecuta ar fi avut vreo legatura cu Statul Islamic

România Liberă România Liberă,
Politia britanica nu a gasit dovezi ca autorul atacului de saptamana trecuta ar fi avut vreo legatura cu Statul Islamic

Politia britanica nu a gasit dovezi ca autorul atacului de saptamana trecuta ar fi avut vreo legatura cu Statul Islamic sau Al-Qaida, desi este clar ca era interesat de jihad, relateaza luni Reuters. continuă pe România Liberă

Politia britanica nu a gasit dovezi ca autorul atacului de pe podul Westminster ar fi avut vreo legatura cu Statul Islamic

Politia britanica nu a gasit dovezi ca autorul atacului de saptamana trecuta a avut legaturi cuStatul Islamic sau cuAl-Qaeda, desi era interesat de jihad, informeaza Reuters. De asemenea,.

IMAGINI ULUITOARE: Prima fotografie cu autorul atacului de la Londra a fost publicata! Cum arata acesta (FOTO)

Prima fotografie cu autorul atacului de pe podul Westminster din Londra comis miercuri, a fost publicata vineri de presa britanica, potrivit The Guardian. Barbatul in varsta de 52 de ani se numea.

Politia britanica a dezvaluit numele real al autorului atacului terorist de la Londra

Politia britanica a facut public astazi numele adevarat al autorului atacului de miercuri de la Londra, dupa ce joi l-a mentionat cu numele sau de terorist, Khalid Masood, relateaza CNN. Barbatul, un cetatean britanic in varsta de 52 de ani, se numeste Adrian Russell Ajao si a avut, de-a lungul timpului, mai multe supranume.

Autorul atacului din Londra a calatorit de trei ori in Arabia Saudita

Ambasada saudita din Marea Britanie a comunicat ca autorul atacului de la Londra a calatorit de trei ori in Arabia Saudita, ultima oara in martie 2015, insa nu a fost supravegheat de serviciile saudite de spionaj si nici nu exista informatii ca ar fi comis vreo infractiune acolo, potrivit AP.

VIDEO. Presa din Rusia a folosit o imagine falsa pentru a-l indica pe autorul atacului terorist din Londra. Pozele folosite de jurnalistii rusi au fost realizate in 2013

O agentie de presa din Rusia a ilustrat stirea despre atentatul din Londra cu o poza falsa. Imaginea prezentata, care il arata pe autorul atacului, este in realitate o fotografie realizata in 2013, informeaza Mediafax.

Politia britanica a difuzat poza atacatorului de la Londra si a operat inca trei arestari. 11 persoane sunt acum anchetate

Politia britanica a procedat vineri la trei noi arestari in legatura cu atentatul de miercuri de la Londra, in care patru persoane au fost ucise si alte zeci ranite, si a publicat fotografia presupusului autor.

Politia britanica a dat publicitatii numele adevarat al autorului atacului terorist, Adrian Russell Ajao

ACTUALIZARE 17:36 Presa britanica a publicat o imagine cu Khalid Masood din perioada in care era elev Presa britanica a publicat in aceasta dupa-amiaza prima imagine cu atacatorul de la Westminster, surprins atunci cand era elev al scolii gimnaziale Huntleys din localitatea Tunbridge Wells, situata in Kent.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )