Libnet.ro
UNICEF

18:00

Politia Capitalei cere sprijinul pentru identificarea unui barbat care a batut un adolescent de 16 ani intr-un autobuz

Adevărul Adevărul,
Politia Capitalei cere sprijinul pentru identificarea unui barbat care a batut un adolescent de 16 ani intr-un autobuz

Politia Capitalei solicita sprijinul oamenilor pentru identificarea unui barbat care, in 9 aprilie, a batut un adolescent de 16 ani, intr-un autobuz, intre statiile Baicului si Soseaua Iancului, din Sectorul 2. continuă pe Adevărul

Daca il vedeti pe acest barbat, sunati imediat la Politie! Ce i-a facut unui adolescent de 16 ani, intr-un autobuz - FOTO

Politia Capitalei solicita sprijinul oamenilor pentru identificarea unui barbat care, in 9 aprilie, a batut un adolescent de 16 ani, intr-un autobuz, intre statiile Baicului si Soseaua Iancului,.

Sprijinul cetatenilor este cerut pentru prinderea unui infractor care a batut grav un minor intr-un autobuz din Bucuresti (VIDEO)

Politia Capitalei apeleaza la cetateni pentru a gasi un barbat care a batut un adolescent de 16 ani in autobuz. Scandalul a avut loc intre statiile Baicului si Soseaua Iancului, din.

VIDEO Descinderi cu mascati pentru gasirea a doi frati acuzati de sechestrarea unui barbat.M-au luat de pe strada. M-au sechestrat. Am fost batut cu parul

Mascatii au descins ieri in satul Racovita din comuna Bucsani. Oamenii legii au primit un apel disperat din partea unui barbat care a spus ca fratele sau este sechestrat, se pare, intr-o locuinta si batut fara mila de mai multe zile. La mijloc ar fi vorba de mai multe furturi la care autorii si victima au participat si pe care agresorii ar fi vrut sa le puna in carca celui sechestrat.

Credinciosii SFINTESC lucruri TRASNITE! Gestul INEXPLICABIL al unui barbat la moastele Sfintilor imparati Constantin si Elena

Mii de credinciosi au fost prezenti duminica dimineata la Catedrala Patriarhala din Bucuresti, pentru a se ruga la moastele Sfintilor Constantin si Elena, daruite Romaniei de biserica din Cipru in.

Gest SOCANT al unui barbat! Si-a pus capat zilelor dupa ce a fost parasit de sotie

Un barbat de 50 de ani a ajuns sa comita gestul extrem din cauza ca sotia si copilul l-au parasit. Barbatul din orasul Novaci s-a vazut dintr-o data singur si a decis sa-si puna capat zilelor.

China si Rusia anunta un proiect comun pentru dezvoltarea unui avion lung-curier care sa concureze cu Boeing si Airbus

China si Rusia au lansat luni un ambitios proiect pentru a dezvolta impreuna un avion lung-curier care sa concureze cu Boeing si Airbus, la doar doua saptamani dupa decolarea reusita a unui prim avion chinez de linie, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )