Libnet.ro
UNICEF

14:00

Politia cauta doi tineri care l-au ucis pe un sofer si au ranit-o pe sotia acestuia

România Liberă România Liberă,
Politia cauta doi tineri care l-au ucis pe un sofer si au ranit-o pe sotia acestuia

Politia din Calarasi cauta, vineri seara, doi tineri suspectati ca l-au ucis pe un conducator auto si au ranit-o grav pe sotia acestuia. continuă pe România Liberă

Doi tineri care au ajuns in stare grava la spitalul din Timisoara sustin ca au fost batuti de politisti si jandarmi

Doi tineri care au ajuns in stare grava la sectia de Urgente a Spitalului Judetean din Timisoara au declarat ca au fost batuti de politisti si jandarmi, la nivelul Inspectoratului de Politie Timis si al Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara fiind deschise anchete in acest caz, scrie News. ro.

Dosar penal pentru doi tineri care aveu asupra lor 80 de grame de muguri de canabis

Politistii din Dambovita cerceteaza doi barbati pentru operatiuni ilegale cu droguri, dupa ce au gasit asupra acestora 80 de grame de muguri de canabis si un cantar electronic de mici dimensiuni.

Au ucis o femeie pentru ca nu au putut sa o violeze. Doi tineri din Alba vor sta 18 ani la inchisoare

Doi tineri in varsta de 20 de ani din comuna Sona au fost condamnati la cate 18 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de omor. Fundacescu Gheorghe Adrian si Groza Marius Adrian sunt acuzati ca au ucis o femeie de 55 de ani, pe care au incercat anterior sa o violeze.

Calarasi: Un barbat a fost ucis de doi autostopisti care l-au injunghiat in gat, iar sotia acestuia este ranita

Doi barbati sunt cautati de politisti, vineri seara, dupa ce au ucis sofer, iar pe sotia acestuia au ranit-o, relateaza News. ro. Cei doi fusesera luati la autostop din orasul Slobozia, iar dupa ce i-au atacat cu cutitul pe cei doi soti au reusit sa fuga, pentru gasirea acestora fiind mobilizate numeroase forte de ordine.

Doi tineri au fost batuti de politisti, fiind confundati cu un urmarit international. in ce stare se afla acum

Doi tineri de 34 de ani au ajuns miercuri seara la spital in stare grava, unul chiar a avut nevoie de operatie, dupa ce au fost prinsi de politisti si batuti, fiind confundati cu un urmarit.

Pedeapsa pe care a primit-o avocatul din Iasi care a condus baut si a accidentat mortal doi tineri. Barbatul avea 155 de kilometri la ora

Avocatul iesean care s-a urcat beat la volan si a condus cu 150 de kilometri la ora, a fost condamnat, marti, de inalta Curte de Casatie si Justitie, la cinci ani si opt luni de inchisoare. Decizia es.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )