Libnet.ro
UNICEF

16:00

Politia din Marea Britanie avertizeaza cu privire la riscurile provocarii 24 Hour Challenge

Hotnews Hotnews,
 Politia din Marea Britanie avertizeaza cu privire la riscurile provocarii 24 Hour Challenge

Copiii risca sa declanseze ample operatiuni de cautare daca accepta sa ia parte la o 'isterie' initiata in mediul online prin care sunt provocati sa isi petreaca noaptea in magazine, a avertizat politia din Marea Britanie, citata de Press Association siAgerpres. continuă pe Hotnews

E incredibil la ce agresiune a luat parte o femeie din Marea Britanie. Aceasta a ajuns dupa gratii

O femeie din Marea Britanie a fost arestata fiindca a ajutat un barbat sa violeze o copila de 13 ani de doua ori. Oamenii legii au cercetat cazul si au descoperit tot felul de mesaje in telefonul.

Doi romani au fost prinsi de politistii din Marea Britanie practicand sclavia. Ce pedeapsa au primit

Doi romani au fost arestati in Marea Britanie fiind acuzati ca practicau sclavia. Potrivit autoritatilor britanice cei doi aduceau romani la munca pe care ii obligau sa lucreze in conditii inumane intr-o fe.

BCE: 12 banci din Marea Britanie isi pregatesc expansiunea in zona euro

Bancile cu sediul in Marea Britanie au inceput sa ia masuri concrete pentru a-si extinde operatiunile in zona euro inaintea iesirii tarii din Uniunea Europeana Brexit), conform Bloomberg.

Romanul acuzat ca proiecteaza si distribuie dispozitive de furat datele bancare de pe carduri din bancomate, condamnat in Marea Britanie

Alexandru Sovu a fost dat in cautare internationala de catre autoritatile din Marea Britanie, dupa ce romanul a fost acuzat ca a proiectat si distribuit aparate skimmere, n. r. ) care pot fi copia ilegal datele de pe cardurile bancare cand sunt introduse in bancomate. Autoritatile l-au condamnat in absenta si banuiesc ca s-ar ascunte in Romania sau China, precizeaza Daily Mail.

Trupa Spice Girls: Reunita pentru un turneu in Marea Britanie si Statele Unite

Trupa britanica Spice Girls se va reuni pentru un turneu care va avea loc in Marea Britanie si SUA s.

Britanicii sunt socati ca stramosii lor au fost negri

O analiza ADN a celui mai vechi schelet din Marea Britanie a dezvaluit ca unii dintre primii britanici moderni aveau pielea inchisa la culoare. Pentru un popor care in urma cu doi ani vota iesirea din UE pe motiv ca imigrantii distrug tara, vestea nu a fost bine primita. Prin britanicii moderni, cercetatorii se refera [].

SOCANT! Un tigru EXPEDIAT prin POSTA, descoperit de politia din Mexic (FOTO)

Un pui de tigru a fost salvat de politia din Mexic, dupa ce a fost descoperit intr-un container de plastic si expediat prin posta. Tigrul era sedat,deshidratat si subponderal dar altfel avea o stare buna de.

Marea Britanie: Trei arestari pentru tinerea in sclavie a 200 de muncitori est-europeni, printre care si romani

Londra este in stare de soc. Politia britanica a arestat joi trei barbati suspectati ca tineau in sclavie in jur de 200 de imigranti, in majoritate barbati din Lituania, Romania, Bulgaria si Polonia, la.

ROMANI tinuti iN SCLAVIE in Marea Britanie: Cea mai mare OPERATIUNE...

Londra este in stare de soc. Politia britanica a arestat joi trei barbati suspectati ca tineau in sclavie in jur de 200 de imigranti, in majoritate barbati din Lituania, Romania, Bulgaria si Polonia, la.

Marea Britanie: Editorul tabloidului de stanga Daily Mirror cumpara concurentul de dreapta Daily Express

Editorul tabloidului britanic de stanga Daily Mirror a anuntat vineri achizitionarea mai multor titluri, printre care concurentul sau de dreapta Daily Express pentru 126,7 milioane de lire 143 milioane euro), in plina consolidare a unui sector confruntat cu scaderea vanzarilor si a veniturilor din publicitate, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )