Libnet.ro
UNICEF

17:30

Politia Rutiera anunta masuri extraordinare pentru minivacanta de 1 mai

Antena3 Antena3,
Politia Rutiera anunta masuri extraordinare pentru minivacanta de 1 mai

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave, in perioada minivacantei de 1 Mai, Politia Rutiera va actiona cu numeroase efective si aparatele radar din dotare pe toate arterele rutiere. continuă pe Antena3

Guvernul ia masuri majore pentru copiii cu tulburari de comportament

Guvernul a aprobat, in sedinta de joi, crearea a cel putin opt servicii specializate de tip rezidential si a cel putin opt centre de zi pentru copiii cu tulburari de comportament, in vederea.

Standard pentru EST: Mai PROST, mai SCUMP, mai REVOLTATOR! O campanie ce compara in laborator calitatea produselor din Vest pentru Est. Verdict: CRIMA!

O noua campanie a Stirilor PRO TV, Standard pentru est?, testeaza in laborator diverse produse luate din Occident, comparand, cu cele similare de pe piata romaneasca. Este un demers.

Mesajul preotului Constantin Necula pentru parlamentari: Mai bine cersesc o bucata de paine

Referendumul pentru casatorie si familie a fost tema conferintei care s-a desfasurat, la Palatul Parlamentului, si la care Coalitia pentru Familie si ADF International au invitat inclusiv parlamentari, dar si.

Administratia Trump a prezentat un proiect pentru cea mai ampla reforma a Codului Fiscal din ultimii 30 de ani

Presedintele american Donald Trump a propus reduceri importante de taxe, intr-o reforma despre care administratia sa spune ca va alimenta cresterea economica si va genera locuri de munca si prosperitate pentru clasa de mijloc a SUA. Planul sau ambitios a alarmat insa congresmenii, care se tem ca deficitul fiscal va scapa de sub control.

USR a initiat abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Mai avem o semnatura de cules, a lui Liviu Dragnea

Partidul Uniunea Salvati Romania a initiat un proiect de lege ce vizeaza abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari si il invita in termen de doua saptamani pe liderul PSD, Liviu Dragnea, sa semneze acest proiect in calitate de co-initiator, ca sa dovedeasca coerenta in declaratiile sale politice, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )