Libnet.ro
UNICEF

18:15

Politia turca a arestat doi presupusi membri ai Statului Islamic acuzati ca pregateau un atentat la Ankara de Anul Nou

Hotnews Hotnews,
 Politia turca a arestat doi presupusi membri ai Statului Islamic acuzati ca pregateau un atentat la Ankara de Anul Nou

Politia turca a arestat, la Ankara, doi presupusi membri ai gruparii Statul Islamic acuzati ca ar fi pregatit un atentat sinucigas pentru Anul Nou, a declarat miercuri un responsabil turc, sub acoperirea anonimatului, pentru AFP. Ii suspectam de afiliere la Statul Islamic si de faptul ca pregateau un atentat in capitala de Anul Nou, a afirmat responsabilul turc. continuă pe Hotnews

Politia turca a arestat doua persoane suspectate ca pregateau un atentat la Ankara, de Revelion

Politia turca a arestat doua persoane la Ankara, suspectate ca sunt membri ai gruparii teroriste Statul Islamic ISIS) si ca pregateau un atentat sinucigas de Revelion in capitala Turciei, a declarat astazi un oficial turc, sub protectia anonimatului, pentru AFP.

Ministrul de Finante al Statului Islamic, capturat de armata irakiana

Soldatii irakieni au arestat un membru al Statului Islamic Daech) care se ocupa de finantele grupului terorist, indeplinea sarcinile unui ministru de Finante.

Doi membri ai retelei teroriste Stat Islamic care planuiau atentate de Revelion, arestati in Turcia

Autoritatile turce au arestat doi presupusi membri ai retelei teroriste Stat Islamic care pregateau comiterea unor atentate de Revelion la Ankara, anunta surse oficiale citate de BBC News online. Politia turca a.

Trei presupusi membri ai SI, arestati in Turcia

Doi cetateni pakistanezi si un britanic, presupusi membri ai gruparii Stat Islamic, au fost arestati preventiv de autoritatile turce.

O fatwa emisa de teologii Statului Islamic reglementeaza cum pot face sex proprietarii cu sclavele lor. Un tata si un fiu nu se pot culca cu aceeasi captiva

Teologii Statului Islamic au emis o foarte detaliata decizie privind modalitatile in care proprietarii de femei luate drept sclave de gruparea extremista pot sa faca sex cu ele, in ceea ce pare o incercare de a reduce ceea ce ei numesc abateri in cazul tratamentelor aplicate femeilor capturate, transmite Reuters.

Hackerii Anonymous sustin ca au reusit sa impiedice un atentat al Statului Islamic

Hackerii Anonymous sustin ca au reusit sa impiedice un atentat terorist al Statului Islamic in Italia, relateaza Sputnik. Anonymous a facut anuntul luni, fara a da amanunte legate de atentatul dejucat pe cale.

Armata irakiana anunta prima victorie majora impotriva Statului Islamic: Toti militantii ISIS, alungati din complexul strategic de la Ramadi

Armata irakiana, sprijinita de fortele americane, a anuntat duminica prima sa victorie majora impotriva Statului Islamic, la 18 luni de la asaltul fortelor americane impotriva gruparii teroriste, in aceasta tara. Toti combatantii gruparii Statul Islamic au parasit duminica complexul guvernamental strategic din orasul Ramadi, situat la vest de capitala Bagdad, anunta AFP si Reuters.

Anuntul facut de Pentagon. SUA au ucis zece lideri ai Statului Islamic, inclusiv islamisti implicati in atentatele din Paris

Zece lideri operationali ai retelei teroriste Stat Islamic, inclusiv islamisti implicati in organizarea atantatelor de la Paris, au murit in raiduri aeriene efectuate in ultimele saptamani in Siria si Irak.

SUA au lansat zeci de lovituri aeriene impotriva Statului Islamic

SUA si aliatii sai au lansat 37 de lovituri aeriene impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic in Irak si Siria duminica, a informat luni coalitia, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. Potrivit unei.

Victorie contra Statului Islamic: Orasul Ramadi, scos de sub teroarea islamistilor

Armata irakiana a anuntat, luni, ca orasul Ramadi a fost recuperat de sub controlul militantilor gruparii teroriste Stat Islamic, iar drapelul Iakului a fost arborat pe complexul guvernamental.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )