Libnet.ro
UNICEF

15:30

Hackerii Anonymous sustin ca au reusit sa impiedice un atentat al Statului Islamic

Antena3 Antena3,
Hackerii Anonymous sustin ca au reusit sa impiedice un atentat al Statului Islamic

Hackerii Anonymous sustin ca au reusit sa impiedice un atentat terorist al Statului Islamic in Italia, relateaza Sputnik. Anonymous a facut anuntul luni, fara a da amanunte legate de atentatul dejucat pe cale. continuă pe Antena3

Armata irakiana anunta prima victorie majora impotriva Statului Islamic: Toti militantii ISIS, alungati din complexul strategic de la Ramadi

Armata irakiana, sprijinita de fortele americane, a anuntat duminica prima sa victorie majora impotriva Statului Islamic, la 18 luni de la asaltul fortelor americane impotriva gruparii teroriste, in aceasta tara. Toti combatantii gruparii Statul Islamic au parasit duminica complexul guvernamental strategic din orasul Ramadi, situat la vest de capitala Bagdad, anunta AFP si Reuters.

Confruntari armate puternice la Ramadi, intre forte irakiene si jihadisti din cadrul Statului Islamic

Confruntari violente opuneau sambata forte irakiene si jihadisti din cadrul Statului Islamic SI) in zona fostului sediu al Guvernului provincial, in orasul Ramadi, capitala provinciei Al-Anbar, cu o populatie majoritar sunnita, potrivit unor ofiteri si oficiali locali, relateaza Mediafax.

SUA au lansat zeci de lovituri aeriene impotriva Statului Islamic

SUA si aliatii sai au lansat 37 de lovituri aeriene impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic in Irak si Siria duminica, a informat luni coalitia, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. Potrivit unei.

Victorie contra Statului Islamic: Orasul Ramadi, scos de sub teroarea islamistilor

Armata irakiana a anuntat, luni, ca orasul Ramadi a fost recuperat de sub controlul militantilor gruparii teroriste Stat Islamic, iar drapelul Iakului a fost arborat pe complexul guvernamental.

VIDEO Forte irakiene au patruns in Ramadi, bastion al STatului Islamic

Forte irakiene au patruns in fostul complex guvernamental de la Ramadi, in care militanti din cadrul gruparii jihadiste Statul Islamic SI) au opus rezistenta, in ultimele zile, in fata ofensivei armatei siriene, declara surse pentru BBC News online.

VIDEO Forte irakiene au patruns in Ramadi, bastion al Statului Islamic

Forte irakiene au patruns in fostul complex guvernamental de la Ramadi, in care militanti din cadrul gruparii jihadiste Statul Islamic SI) au opus rezistenta, in ultimele zile, in fata ofensivei armatei siriene, declara surse pentru BBC News online.

Liderul Statului Islamic indeamna la o revolta in Arabia Saudita si promite atacuri in Europa, SUA si Rusia

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi a indemnat la o revolta in Arabia Saudita si a promis atacuri in Israel, intr-o inregistrare audio postata online sambata, informeaza Mediafax.

Liderul Statului Islamic face apel la revolta in Arabia Saudita si promite atacuri in Israel

Liderului gruparii jihadiste Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, a lansat un apel la revolta in Arabia Saudita si a promis atacuri in Israel, potrivit unei inregistrari audio publicata on-line sambata, scrie AFP.

Acord ratat impotriva Statului Islamic, in Siria

Un acord foarte important, care reprezenta chiar o premiera, prevazand care prevedea evacuarea, in cursul zilei de azi, a mii de jihadisti din cadrul gruparilor Statul Islamic si Frontul al-Nusra, dar si a unor civili, din trei cartiere situate in sudul Damascului, a fost suspendat, anunta surse apropiate negocierilor si un ONG, relateaza AFP online, preluat de Mediafax.

Rusia face schimb de informatii secrete cu talibanii, in lupta impotriva Statului Islamic

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, recurge la ajutorul vechilor inamici, talibanii, cu care face schimb de informatii secrete in lupta impotriva gruparii Stat Islamic, ce dispune de tot mai multi combatanti in Afganistan, relateaza CNN.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )