Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politikix. Cea mai mare cladire din Europa, sub asediul viscolului

Antena3 Antena3,
Politikix. Cea mai mare cladire din Europa, sub asediul viscolului

A venit zapada la senatori si deputati, chiar in Parlamentul Romaniei. Casa Poporului, cea mai mare cladire din Europa, consuma energie cat un orasel cu o mie de locuitori, iar pentru asta, noi platim anual do. continuă pe Antena3

Netanyahu, chestionat de politie intr-un caz de coruptie legat de cea mai mare companie de telecomunicatii israeliana

Politistii israelieni au venit vineri la domiciliul premierului israelian, Benjamin Netanyahu, pentru a-i pune intrebari pentru prima data cu privire la un caz de coruptie in care este implicata cea mai mare companie de telecomunicatii din tara - Bezeq, relateaza Reuters, citand Radio Isarel.

41 ani de la cel mai mare cutremur din Romania. Dezvaluirile terifiante ale unei supravietuitoare. Am stat sub daramaturi patru ore

Pe 4 martie 1977, cel mai mare seism din Romania, cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara Richter, a pus la pamant sau a avariat circa 35. 000 de locuinte in doar 56 de secunde, iar peste 700 de intreprinderi au fost.

Cadou de martisor! Bilete de avion mai ieftine cu 20%, oferite de cea mai mare companie low-cost din sud estul Europei

Wizz Air, una dintre companiile aeriene din Europa cu cea mai mare crestere, anunta o reducere de 20% la toate rezervarile realizate astazi.

Facebook recunoaste ca a facut cea mai mare greseala

In octombrie 2017, Facebook a lansat un experiment prin care separa postarile care nu erau promovate. Astfel, utilizatorii aveau practic doua news-feed-uri. Schimbarea a devenit disponibila pentru utilizatorii din.

Arheologii au descoperit cea mai veche gluma din lume. Cum suna anecdota

Oamenii au un dezvoltat simt al umorului inca din cele mai vechi timpuri, iar, cu ajutorul rasului, generatii intregi au trecut peste problemele societatii. Glume s-au facut pe front, pe mare, ori in mine.

Cum arata cea mai bogata romanca din lume. Are miliarde, dar mai nimeni nu o cunoaste

Vorbim despre Jenny Paulson. O doamna mai putin cunoscuta in lumea mondena, care este casatorita cu un miliardar american. Donald Trump are legaturi de prietenie cu familia Paulson, iar romanca noastra,.

Sase detinuti din Penitenciarul Colibasi au reusit cea mai spectaculoasa evadare din Romania ultimilor ani

De-a lungul timpului, prizonieri mai mult sau mai putin periculosi au dat dovada de o incredibila inventivitate si tenacitate in a-si croi drum spre libertate, iar nume ca Papillon, Monte Cristo, Casanova si.

Decizia luata de cea mai buna handbalista din nationala Norvegiei ale carei poze nud au circulat pe internet

Nora Mork, una dintre cele mai bune handbaliste din lume, a fost victima unor hackeri care i-au extras din telefonul personal mai multe poze nud, raspandindu-le apoi pe internet.

Subiectele zilei: Cati bani vor primi, de fapt, medicii in mana dupa majorarea salariala; Afacerea KPMG Romania - sub controlul unor offshore-uri din Cipru cu iesire spre Insulele Cayman; Cel mai mare scandal sexual din istoria sportului: clujeanul Bela

Incalzirea pentru Untold: cea mai mare universitate din tara, 1. 500 de locuri in camine, scoate bani in 10 zile cat pentru o garsoniera. Cea mai mare universitate din tara dupa numarul de studenti, Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. 8 ofiteri pensionari de Armata si Politie, unii condamnati sau retrogradati, s-au angajat la Piete in Primaria Sectorului 4! Cum au cumparat cei de la PS4 casute de 400 de euro bucata pe care au platit 2. 000 de euro.

Lectia de vointa a unui elev de 13 ani. Se trezeste in fiecare dimineata la 5.30 ca sa invete. Cel mai mare adversar al nostru suntem chiar noi insine

Munca - Stefan Voica, de 13 ani, elev in clasa a VII-a la Scoala Gimnaziala Take Ionescu din Ramnicu Valcea este unul dintre cei mai promitatori tineri ai generatiei sale. Autodidact si ambitios, Stefan crede ca informatia cea mai trainica este obtinuta prin depunerea unui efort constant si ca un raspuns, laorice intrebare, obtinut cu usurinta se uita la fel de repede.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )