Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politist din Braila, trimis in judecata pentru favorizarea infractorului. Ce a facut omul legii

România Liberă România Liberă,
Politist din Braila, trimis in judecata pentru favorizarea infractorului. Ce a facut omul legii

Un politist din cadrul Politiei Municipiului Braila, comisar-sef Cornel Cimpeanu, a fost trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului. continuă pe România Liberă

Aventurile unui judecator-interlop trimis in judecata pentru o mana de infractiuni: santaj, dare de mita, trafic de influenta, violarea vietii private

Procurorii DNA au dispus vineri, 10 iunie, trimiterea in judecata a unui judecator de la Curtea de Apel Iasi, aflat momentan sub control judiciar, pe care-l invinuiesc de comiterea mai multor infractiuni grave, in cauze diferite.

Rectorul Facultatii de Drept de la Iasi, retinut pentru favorizarea faptuitorului

Sorin Boncea, rectorul Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Petre Andrei din Iasi, a fost retinut de procurorii DNA pentru favorizarea faptuitorului, instigare la fals intelectual, in forma continuata si instigare la fals material in inscrisuri oficiale. in acelasi dosar au mai fost retinuti si doi profesori universitari.

Caz socant intr-un cartier din Braila. Un bebelus a fost gasit mort in ghena unui bloc

Caz socant intr-un cartier din Braila. Un bebelus a fost gasit mort in ghena unui bloc. Cel care a facut descoperirea macabra a fost chiar presedintele asociatiei de locatari, care a sunat imediat.

Ed Sheeran, dat in judecata pentru plagiat

Ed Sheeran a fost dat in judecata pentru 20 de milioane de dolari, intr-un proces in care a fost acuzat de plagiat de doi artisti, care au spus ca una dintre piesele din repertoriul.

Fraude cu fonduri europene: Persoane si societati din holdingul TCE 3 Brazi, trimise in judecata pentru un prejudiciu de 2,7 milioane de euro

Fraude cu fonduri europene la cea mai mare companie agricola SC TCE 3 BRAZI SRL. in acest caz, procurorii anticoruptie au dispus trimitea in judecata a directorului executiv la data savarsirii.

Un judecator de la Iasi, iubita lui, un grefier, un fost senator si un om de afaceri italian, trimisi in judecata pentru fapte de coruptie

Un fost judecator al Curtii de Apel iasi, Dan Anton, iubita acestuia, Marina Moglan, fostul senator Teodor Hauca, omul de afaceri italian Renato Del Gatto si o grafiera de la Judecatoria Iasi, au fost trimisi in judecata de DNA, sub control judiciar. Infractiunile lor au ajuns pana la Chisinau.

Un calculator astronomic din Grecia Antica, folosit pentru prezicerea viitorului

Un calculator astronomic vechi de 2. 000 de ani folosit in Grecia Antica pentru trasarea miscarii Soarelui, a Lunii si a planetelor ar fi putut avea si misiunea de a prezice viitorul, scrie playtech. roCunoscut.

Un calculator astronomic din Grecia Antica, folosit pentru prezicerea viitorului

Un calculator astronomic vechi de 2. 000 de ani folosit in Grecia Antica pentru trasarea miscarii Soarelui, a Lunii si a planetelor ar fi putut aveasi misiunea de a prezice viitorul. Cunoscut drept primul computer din lume, Antikythera Mechanism este un sistem de mecanisme de bronz complexe care dateazadin jurul anului 60 i. Hr. , Era folosit de [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )