Libnet.ro
UNICEF

11:46

Un calculator astronomic din Grecia Antica, folosit pentru prezicerea viitorului

Antena3 Antena3,
Un calculator astronomic din Grecia Antica, folosit pentru prezicerea viitorului

Un calculator astronomic vechi de 2. 000 de ani folosit in Grecia Antica pentru trasarea miscarii Soarelui, a Lunii si a planetelor ar fi putut avea si misiunea de a prezice viitorul, scrie playtech. roCunoscut. continuă pe Antena3

Un calculator astronomic din Grecia Antica, folosit pentru prezicerea viitorului

Un calculator astronomic vechi de 2. 000 de ani folosit in Grecia Antica pentru trasarea miscarii Soarelui, a Lunii si a planetelor ar fi putut aveasi misiunea de a prezice viitorul. Cunoscut drept primul computer din lume, Antikythera Mechanism este un sistem de mecanisme de bronz complexe care dateazadin jurul anului 60 i. Hr. , Era folosit de [].

Cel mai vechi calculator din lume, folosit in Grecia Antica pentru a prezice viitorul

Un calculator astronomic vechi de 2. 000 de ani folosit in Grecia Antica pentru trasarea miscarii Soarelui, a Lunii si a planetelor poate sa fi avut si un alt scop - acela de a prezice viitorul, sustin.

Secret vechi de 2000 de ani: cum isi mentin femeile din Grecia pielea mereu tanara!

Produsele naturale incetinesc procesul de imbratranire si te amelioreaza ridurile deja formate. Aceasta reteta este cea mai populara lotiune pentru ten. Femeile din Grecia o folosesc de 2000 de ani cu efecte.

Ancheta a Politiei de Frontiera dupa un incident de securitate pe Aeroportul Otopeni la sosirea unor pasageri din Grecia

Politia de Frontiera a deschis o ancheta pentru neglijenta in serviciu, dupa ce zeci de pasageri ai unei curse charter din Grecia nu au mai fost controlati cand au ajuns pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni, intrucat au fost dusi la sosiri interne.

Parcul IOR din Capitala este pregatit pentru EURO 2016. Un spatiu urias a fost amenajat pentru suporteri (VIDEO)

Suporterii nationalei au incepand de maine posibilitatea de a viziona in aer liber, in Bucuresti, meciurile de la Euro 2016. Pentru ca in parcul IOR, pentru 30 de zile.

Medici din Constanta, urmariti penal pentru favorizarea lui Nicusor Constantinescu

Sefa Sectiei de Cardiologie a Spitalului de Urgenta Constanta, Raluca Irinel Parepa, si un medic primar sunt urmariti penal pentru favorizarea faptuitorului dupa ce au dispus internarea lui Nicusor Constantinescu, pentru ca acesta sa execute arestul in conditii mai blande, transmite DNA prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )