Libnet.ro
UNICEF

14:45

Un politist din coloana presedintelui Obama, accidentat mortal

Antena3 Antena3,
Un politist din coloana presedintelui Obama, accidentat mortal

Un caz similiar cu cel de la noi - unde un politist din coloana vicepremierului Gabriel Oprea a murit in urma unui accident - s-a intamplat si in SUA, cu un politist din coloana presedintelui. continuă pe Antena3

Petitie online pentru demiterea lui Gabriel Oprea, in urma accidentului in care a murit un politist din coloana oficiala a ministrului de Interne

Societatea civila ii cere demisia ministrului de Interne Gabriel Oprea, care dupa trei zile de la accident tot nu a explicat public de ce a avut nevoie de o coloana oficiala. O petitie online prin care se cere demisia lui Oprea a fost semnata, pana sambata, de peste 10. 000 de persoane.

Oprea se spala pe maini in scandalul privind moartea politistului din coloana lui oficiala: Eu NU am vazut accidentul

UPDATE: Ministrul de Interne Gabriel Oprea a respins acuzatiile potrivit carora s-ar fi folosit de coloana oficiala in scop personal. De asemenea, Oprea a aratat ca el nu a vazut accidentul si alti doi politisti i-au facut semn sa plece cand au constatat ce s-a intamplat. Mai mult, Oprea a subliniat ca se deplasa in interes de serviciu.

IPP cere Comisie parlamentara pentru investigarea mortii motociclistului din coloana oficiala a lui Oprea

Institutul pentru Politici Publice IPP) solicita opozitiei parlamentare si PSD sa initieze o Comisie parlamentara de ancheta pentru investigarea tuturor activitatilor lui Gabriel Oprea in care a folosit coloana oficiala, in cazul in care pana luni, la ora desfasurarii Birourilor Permanente ale celor doua Camere ale Legislativului, vicepremierul nu isi va prezenta demisia din Guvern si din Parlament.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2772 seconds )