Libnet.ro
UNICEF

05:45

Un politist din New York, arestat sub acuzatia ca a vrut sa rapeasca femei, sa le tortureze si sa le manance

B1 B1,
Un politist din New York, arestat sub acuzatia ca a vrut sa rapeasca femei, sa le tortureze si sa le manance

Un politist din New York a fost arestat sub acuzatia ca ar fi planuit sa rapeasca mai multe femei si sa le tortureze si sa le manance ulterior, scrie BBC. Autoritatile au fost alertate de fosta. continuă pe B1

Un miliardar a donat 100 milioane de dolari grupului care detine Central Park din New York

Un miliardar american, John Paulson, a facut o donatie generoasa pentru faimosul parc din New York, Central Park, numindu-l cea mai democratica institutie culturala a orasului. Donatia lui Paulson.

Mama unei actrite de origine romana ucisa intr-un accident da orasul New York in judecata

Mama unei actrite de origine romana, Christina Oprea, da in judecata orasul New York si cere 30 de milioane de dolari despagubiri, dupa ce fiica sa Roxana Sorina Buta a fost ucisa intr-un accident rutier, langa Union Square, de un camion de gunoi al orasului, relateaza New York Post online.

New York Times despre cazul Nastase: Romania, tara unde orice este motiv de disputa

Publicatia New York Times scrie despre celebrul scandal legat de condamnarea si tentativa de sinucidere a fostului premier Adrian Nastase, spunand ca o parte a populatiei vede acest episod drept o evolutie a tin.

Blestemul coruptiei in estul Europei. New York Times dedica un articol lui Adrian Nastase

Tarile din Europa Centrala si de Est se confrunta cu o agravare a instabilitatii care, sustin analistii, este provocata, aproape in egala masura, de coruptia endemica si de eforturile uneori stangace de a o combate in contextul rivalitatilor politice amare, scrie New York Times intr-un articol dedicat fenomenului coruptiei exemplificat, prin cazul lui Adrian Nastase.

Colectia Maison Martin Margiela with HM a fost celebrata la New York, printr-un spectacol de moda, arta si dans

Julianne Moore, Sarah Jessica Parker, Mena Suvari, Kanye West, Helena Christensen, Selma Blair, Alan Cumming si Chace Crawford s-au numarat printre oaspetii de la petrecerea de aseara de la New York, ocazie cu care.

O femeie de origine romana a dat in judecata orasul New York, dupa ce fiica ei a fost accidentata mortal iar vinovatul nu a fost pedepsit

Mama unei actrite de origine romana da in judecata orasul New York si cere 30 de milioane de dolari despagubiri, dupa ce fiica sa, Roxana Sorina Buta, a fost lovita mortal pe trecerea de pietoni, de un.

Le voi baga in cuptor si le voi gati la foc mic. Planurile sinistre ale unui politist CANIBAL din SUA

Un politist din New York a fost arestat sub o acuzatie incredibila: planuia sa rapeasca femei pe care sa le tortureze si sa le. manance. Politistul a povestit, in mai multe e-mailuri trimise unui.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )