Libnet.ro
UNICEF

21:00

Politist local, batut intr-un parc din Buzau in fata a zeci de oameni care participau la o cununie civila

Adevărul Adevărul,
Politist local, batut intr-un parc din Buzau in fata a zeci de oameni care participau la o cununie civila

Un politist local din Buzau a fost internat in spital dupa ce fost batut, sambata seara, intr-un parc din municipiul Buzau, in fata a zeci de oameni care participau la o cununie civila. Agentul de 52 de ani a fost lovit cu un corp dur in barba de prietenul unei tinere, la scurt timp dupa ce omul legii a sanctionat-o pe femeie pentru cersetorie. continuă pe Adevărul

Explozie intr-un parc din Medias: Care este starea victimelor

O butelie a explodat sambata intr-un parc din Medias, doua persoane fiind ranite, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu. Cele doua victime au suferit arsuri insa sunt.

Stare de alerta intr-un parc din Medias. O butelie a explodat

Doua persoane au fost ranite, suferind arsuri, dupa ce o butelie a explodat intr-un parc din municipiul Medias, a anuntat Ramona Nistor, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU).

Un consilier PNL din Buzau a fost filmat cum dormea beat intr-un sant pe marginea drumului - VIDEO

Imagini rusionase surprinse cu un consilier dintr-o comuna din Buzau. Barbatul a fost filmat de un localnic in timp ce dormea intr-un sant, in stare avansata de ebrietate. Potrivit presei locale, ar fi.

Incident grav intr-un parc din Craiova. Un copil a cazut dupa ce i s-a rupt echipamentul de siguranta, cand se afla pe tiroliana

Politistii craioveni au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, duminica, un copil in varsta de 10 ani din Craiova a cazut dintr-o tiroliana amplasata in Parcul Nicolae.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )