Libnet.ro
UNICEF

17:16

Explozie intr-un parc din Medias: Care este starea victimelor

B1 B1,
Explozie intr-un parc din Medias: Care este starea victimelor

O butelie a explodat sambata intr-un parc din Medias, doua persoane fiind ranite, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu. Cele doua victime au suferit arsuri insa sunt. continuă pe B1

Stare de alerta intr-un parc din Medias. O butelie a explodat

Doua persoane au fost ranite, suferind arsuri, dupa ce o butelie a explodat intr-un parc din municipiul Medias, a anuntat Ramona Nistor, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU).

Brasov: Un tractor s-a rasturnat peste cinci persoane. Care este starea victimelor

Un tractor s-a rasturnat in judetul Brasov, o persoana fiind ucisa, iar alte trei, ranite in urma accidentului, informeaza Mediafax. Totul s-a intamplat in timpul noptii de miercuri spre joi, pe un.

Scandal urias intr-un parc din Bucuresti! Bataie cu pumnii si picioarele, de fata cu copiii - VIDEO

Bataie in grup cu pumni si picioare, de fata cu copiii, intr-un parc de la perifieria Capitalei. Totul a pornit de la o femeie si un barbat care si-au aruncat cuvinte grele din cauza locului de joaca al.

Cine a fost Mihai Bravu? Care este povestea soselei bucurestene

Una dintre cele mai importante artere din Bucuresti este denumita Soseaua Mihai Bravu. Mihai Viteazul a fost primul domnitor care a reusit sa uneasca cele trei provincii romanesti Transilvania, Moldova si.

Care este cel mai bun oras pentru studenti

Londra a devenit cel mai bun oras din lume pentru studenti. Clasamentul a fost intocmit tinandu-se cont de o serie de factori, precum numarul universitatilor de top in oras, piata locala a muncii,.

Care este cel mai sigur loc dintr-un avion in caz de prabusire

Potrivit revistei TIME, statisticile arata ca cele mai sigure locuri sunt cele din mijloc, aflate in partea din spate a avionului, concluzie bazata pe studiile asupra accidentelor aviatice din ultimii 35 de.

Lichiditatea din piata nu este atat de mare daca a crescut ROBOR

Indicele ROBOR la 3 luni a atins un nou maxim - 2,68% Lichiditatea din piata nu este atat de mare daca a crescut ROBOR, ne-a spus, ieri, Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank si presedinte de onoare al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), in contextul in care indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a atins un nou maxim al ultimilor ani, respectiv 2,68%.

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )