Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politisti locali, agresati. Atacatorul a fost retinut

Adevărul Adevărul,
Politisti locali, agresati. Atacatorul a fost retinut

Politistii locali oradeni au fost atacati cu un spray lacrimogen. S-a intamplat in Oradea unde agresorul a fost reclamat ca a distrus doua banci din fata unui bloc. Pentru a-l calma, a fost nevoie sa fie incatusat si dus la sediul Politiei Municipiului. continuă pe Adevărul

Complicele judecatorului Stan Mustata a fost retinut pentru viol. Ion Boraciu este cel care intermedia mita pentru Mustata

Ion Boraciu, judecat in dosarul magistratului Stan Mustata, pentru ca intermedia mita primita de judecator in schimbul unor solutii favorabile in dosare, a fost retinut pentru viol, procurorii urmand sa ceara joi instantei arestarea lui preventiva, potrivit unor suse judiciare.

Presedintele CJ Ialomita a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu, alaturi de directorul Serviciului Achizitii din CJ, Cezar Valcan, in dosarul privind interventii la un consilier din Ministerul Sanatatii si la conducerea ADR Sud Muntenia, potrivit unui comunicat emis de DNA.

George Puscas a fost retinut in lotul lui Inter pentru Liga Europa

Atacantul George Puscas a fost inclus in lotul lui Inter Milano pentru fazele eliminatorii ale Ligii Europa. Roberto Mancini a luat aceasta decizie dupa evolutiile bune din cele doua meciuri ale romanului, disputate la echipa de seniori.

Directorul Romarm, Dan Tache, a fost retinut de DNA

Dan Tache este acuzat de abuz in serviciu. Alaturi de el au mai fost retinuti si Aurel Veltan, directorul Carfil SA, sucursala a Romarm, dar si un om de afaceri, Daniel Liliac. Potrivit procurorilor ancheta vizeaza mai multe contracte pentru care nu s-a respectat procedura de licitatie.

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita a fost retinut pentru 24 de ore. Procurorii DNA il acuza pe Silvian Ciuperca de comiterea a opt infractiuni

Procurorii DNA au dispus la miezul noptii trecute retinerea pentru 24 de ore a lui Silvian Ciuperca, presedintele Consiliului Judetean Ialomita. Potrivit informatiilor oferite de Biroul de Presa al DNA, in cazul lui au fost retinute 8 infractiuni, printre care si luare de mita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )