Libnet.ro
UNICEF

06:45

Politisti retinuti pentru musamalizarea unui accident

Antena3 Antena3,
Politisti retinuti pentru musamalizarea unui accident

Opt politisti au fost retinuti vineri seara, urmand ca in cursul zilei de sambata sa fie prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, dupa ce ar fi musamalizat un accident rutier. continuă pe Antena3

Opt politisti au fost retinuti pentru ca ar fi musamalizat un accident rutier: Judecatoria Sectorului 1 urmeaza sa decida daca acestia vor fi arestati sau nu

Opt politisti au fost retinuti pentru ca ar fi musamalizat un accident rutier, informeaza B1 TV. Este vorba despre un accident rutier care a avut loc in urma cu cateva saptamani. Autorul accidentului, in.

Puiul de girafa a carei nastere a fost vazuta live de milioane de oameni, a murit in urma unui accident (VIDEO)

Un pui de girafa pe nume Kipenzi, care a devenit faimos pe internet din momentul nasterii sale transmise live in luna aprilie, de la gradina zoologica din Dallas, a murit in urma unui accident, transmite CNN.

Traficul rutier a fost oprit pe Autostrada Bucuresti-Pitesti in urma unui accident in care s-a rasturnat un TIR

Un accident intre doua TIR-uri a avul loc pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, vineri dupa-amiaza. Centrul Infotrafic al Politiei Rutiere a anuntat ca, incepand cu ora 17. 50, traficul rutier a fost oprit pe Autostrada A1, pe sensul de mers Pitesti - Bucuresti calea 2), la kilometrul 57, deoarece o automacara ridica doua autotrenuri implicate intr-o tamponare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )