Libnet.ro
UNICEF

22:00

Politistii au descoperit una dintre cele mai mari comori naziste. Unde erau ascunse artefactele - VIDEO

Antena3 Antena3,
Politistii au descoperit una dintre cele mai mari comori naziste. Unde erau ascunse artefactele - VIDEO

Politia a gasit una dintre cele mai mari comori naziste, intr-o camera secreta a unei case din Buenos Aires, Argentina, potrivit The Guardian. in total, politia a descoperit 75 de. continuă pe Antena3

Veste trista la Hollywood! Una dintre cele mai apreciate actrite ale tuturor timpurilor renunta la actorie (FOTO)

Actrita Gwyneth Paltrow, cunoscuta pentru rolul pe care l-a jucat in filmul Shakespeare in Love pentru care a obtinut si un premiu Oscar si Globul de Aur, a decis ca e momentul sa se retraga din lumina.

Unele dintre cele mai stranii vietati au fost gasite in adancul oceanului [FOTO]

Daca va intrebati ce fel de vietuitoare traiesc in abisul oceanului, ei bine o echipa de cercetatori poate raspunde acestei intrebari, oferind ca exemplu o suita de specimenestranii, care seamana cu cele mai negre cosmaruri. Abisul este unul dintre cele mai mari si mai adanci habitate de pe planeta, fiind cel mai putin explorat mediu [].

Joburi, joburi, joburi: ce afaceri au rulat cele mai mari site-uri de recrutare

Cresterea economica, care a dus la dezvoltarea companiilor si crearea de noi locuri de munca, se simte simte din ce in ce mai puternic in piata muncii de ceva vreme si implicit in rezultatele financiare ale organizatiilor de profil. Astfel, cele mai.

Avocatii specializati in divortdezvaluie care sunt cele mai mari greseli care duc la distrugerea unei casnicii

Avocatii specializati in divorturi beneficiaza de un scaun in primul rand cand sunt discutate problemele intampinate in relatii. in fiecare zi, in birourile lor, acestia afla vrute si nevrute de la clienti despre ceea ce i-a determinat sa divorteze. Care sunt cele mai frecvente plangeri pe care le aud, aflati chiar de la avocati.

Kanal D va difuza un nou sezon al unuia dintre cele mai de succes seriale turcesti, Bahar: Viata furata: cand incepe si ce se intampla in noul capitol

Unul dintre cele mai de succes productii turcesti revine pe micile ecrane din Romania. Reprezentantii Kanal D au anuntat ca postul va difuza din iulie un nou sezon Bahar: Viata furata.

10 ani de la aderarea la UE: Care sunt cele mai mari piedici in dezvoltarea Romaniei |ANALIZA ROMANIA LIBERA

La zece ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, Romania inca trebuie sa isi rezolve problemele legate de coruptie, instabilitatea legislativa si lipsa infrastructurii.

Compania japoneza Takata Emea, unul dintre cei mai mari producatori de componente auto: Majoram capacitatea de productie pentru fabricarea de centuri de siguranta din Arad. Intentionam sa angajam 200 de oameni in fabricile din Romania

Reprezentantii Takata Emea, care gestioneaza operatiunile producatorului de componente auto in Europa, Orientul Mijlociu si Asia, anunta ca vor continua investitiile in fabricile detinute in Romania, respectiv in Arad si Sibiu, unde vor angaja cel putin 400 de persoane in urmatoarea perioada. Oficialii companiei nipone au declarat, pentru News. ro, ca operatiunile din Romania inregistreza foarte bune performante.

NASA a descoperit 10 planete similare cu a noastra, ce pot gazdui viata

Intr-una dintre cele mai importante dezvaluiri din 2017, NASA a confirmat identificarea a 10 planete ce par sa fie capabile sa gazduiasca viata. in sistemul nostru solar, Pamantul se afla intr-o pozitie privilegiata, la o distanta ideala fata de Soare. Acest detaliu a stat la baza dezvoltarii vietatilor pe planeta noastra si se pare ca [].

VIDEO LIVETEXT Un nou atac la Londra: O masina a lovit cel putin 10 pietoni in fata unei moschei. Un mort si opt raniti / May: Incidentul, tratat ca un posibil atac terorist / Soferul a fost protejat de imam pana la venirea politiei. Suspectul a fost are

O dubita a intrat luni in credinciosii care ieseau dintr-o moschee londoneza, una dintre cele mai mari din tara, ucigand cel putin o persoana si ranind mai multe. Premierul Theresa May a spus ca incidentul este tratat ca un potential atac terorist, iar cea mai mare organizatie musulmana britanica a afirmat ca este un act deliberat de islamofobie in timpul Ramadanului. Soferul, in varsta de 48 de ani, a fost imobilizat de civili inainte sa fie arestat de politie. 33 Mai multi martori au declarat Sky News ca imamul moscheii a protejat soferul dubei de civilii furiosi din jur pana la venirea politiei. 02 Primarul Londrei, Sadiq Khan, a spus ca oribilul atac terorist a lovit londonezi nevinovati care se rugasera in sfanta luna a Ramadanului. 30Theresa May anunta ca incidentul este tratat ca un posibil atac terorist07. 00 Politia din Londra anunta ca o persoana a murit si opt au fost ranite. Suspectul, un barbat de 48 de ani a fost prins chiar de catre martori si apoi retinut de politie.

VIDEO LIVETEXT Atac la Londra: O masina a lovit cel putin 10 pietoni in fata unei moschei. Un mort si 10 raniti / / Soferul a fost protejat de imam pana la venirea politiei / Atacatorul ar fi strigat: O sa ucid toti musulmanii!

O dubita a intrat luni in credinciosii care ieseau dintr-o moschee londoneza, una dintre cele mai mari din tara, ucigand cel putin o persoana si ranind mai multe. Premierul Theresa May a spus ca incidentul este tratat ca un potential atac terorist, iar cea mai mare organizatie musulmana britanica a afirmat ca este un act deliberat de islamofobie in timpul Ramadanului. Soferul, in varsta de 48 de ani, a fost imobilizat de civili inainte sa fie arestat de politie. 14 Duba pur si simplu a venit peste noi. El soferul) striga: O sa ucid toti musulmanii, a declarat Abdulrahman Saleh Alamoudi pentru BuzzFeed News09. 00 - Politia metropolitana precizeaza ca nu mai are in vedere deocamdata alti suspecti in urma acestui incident, dar ca investigatia continua08. 33 Mai multi martori au declarat Sky News ca imamul moscheii a protejat soferul dubei de civilii furiosi din jur pana la venirea politiei. 02 Primarul Londrei, Sadiq Khan, a spus ca oribilul atac terorist a lovit londonezi nevinovati care se rugasera in sfanta luna a Ramadanului. 30Theresa May anunta ca incidentul este tratat ca un posibil atac terorist.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )