Libnet.ro
UNICEF

08:45

Politistii din Bucuresti au oprit o masina care depasise viteza legala. Si-au facut cruce cand au vazut cine era la volan

Antena3 Antena3,
Politistii din Bucuresti au oprit o masina care depasise viteza legala. Si-au facut cruce cand au vazut cine era la volan

O tanara de 19 ani a fost prinsa de politisti, vineri seara, in timp ce conducea pe Splaiul Unirii, in Capitala, aflandu-se sub influenta drogurilor. Tanara a fost oprita in trafic pentru ca depasis. continuă pe Antena3

Tanara de 19 ani care conducea sub influenta drogurilor, prinsa de politistii din Capitala

O tanara de 19 ani a fost prinsa de politisti, vineri seara, in timp ce conducea pe Splaiul Unirii, in Capitala, aflandu-se sub influenta drogurilor. Tanara a fost oprita in trafic pentru ca depasise.

Judecatoare din Bucuresti, acuzata de DNA ca lua spaga si ca a condamnat cu executare un minor, pentru ca tatal sau n-a vrut sa dea mita

DNA a anuntat ca a dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a unei judecatoare pe care o acuza de luare de mita. Elena Burlan-Puscas, la data faptelor judecator in cadrul Tribunalului.

Prima parcare din Bucuresti cu acces direct la metrou va fi functionala din noiembrie. Care e tariful pe ora

Soferii care vin in Capitala isi vor putea lasa masinile in parcarea de la Straulesti incepand din noiembrie, pentru a lua metroul, tariful fiind de un leu pe ora, a declarat, miercuri, Dumitru Sodolescu, di.

Un sofer de ambulanta din Gorj A REFUZAT sa transporte un pacient la un spital din Bucuresti. Bolnavul a murit dupa 3 zile

Nepasarea unor duce la moartea altora! Un sofer de ambulanta din Gorj a refuzat transportarea unui pacient la un spital din Bucuresti, invocand motive medicale, motiv pentru care barbatul a murit trei zile mai .

Bebelusul nascut cu doua penisuri a fost adus la un spital din Bucuresti. Ce spun medicii despre starea sa de sanatate

Copilul nascut la Maternitatea din Ploiesti cu o malformatie rara, avand doua penisuri, a fost transferat, marti, la Spitalul Marie Curie din Capitala, viata lui nefiind in pericol. Medicii spun ca mama nu.

CE SCARBOS... OANA LIS a facut anuntul trist, cu lighioana alaturi: Din pacate pentru toti care l-au cunoscut, fostul primar VIOREL LIS...(FOTO)

Isterie pe retelele de socializare! Oana Lis a postat o fotografie care a impartit internetul in doua tabere! Ea a facut publica o imagine in care apare in prim plan un pahar cu vin. Multi dintre.

Noi detalii TERIFIANTE despre MASACRUL din Crimeea: Asistenta medicala care a ajutat victimele, mama atacatorului. A incercat sa se sinucida!

Mama vinovatului pentru masacrul din Crimeea, Galina Roslyakova, a fost una dintre asistentele care a oferit primul ajutor victimelor atacului armat din Colegiul Politehnic din Kerci. Initial femeia nu a stiut cine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )