Libnet.ro
UNICEF

15:30

Politistii de frontiera din Satu Mare au impuscat doi barbati, dupa ce nu au oprit la somatii

Antena3 Antena3,
Politistii de frontiera din Satu Mare au impuscat doi barbati, dupa ce nu au oprit la somatii

Politistii de frontiera din Satu Mare au impuscat, noaptea trecuta, doi barbati. Acestia faceau parte dintr-un grup de cinci persoane, care nu a oprit atunci cand a fost somat de oamenii legii. continuă pe Antena3

Focuri de arma, trase catre cinci barbati care au agresat un echipaj al Politiei de Frontiera. Trei persoane au ajuns la spital

Politistii de frontiera din Satu Mare au tras mai multe focuri de arma catre un grup de cinci barbati care au agresat echipajul care i-a oprit pentru control, doi dintre acestia fiind raniti, informeaza un comunicat al Politiei de Frontiera.

Focuri de arma la granita cu Ungaria: Un politist si doi fugari au fost raniti

Politistii de frontiera din Satu Mare au tras mai multe focuri de arma catre un grup de cinci barbati care au agresat echipajul care i-a oprit pentru control, doi dintre fugari si un politist de frontiera fiind raniti, informeaza un comunicat al Politiei de Frontiera.

Rupere de nori in Satu Mare: strazi si subsoluri inundate, trafic rutier paralizat. Cod portocaliu de ploi puternice pana miercuri seara (GALERIE FOTO-VIDEO)

Ploaia torentialacare au cazut miercuri dupa-amiaza in Satu Mare asemanat prapad: canalizarile au cedat, strazile au fost inundate, traficul a fost paralizat. Canalizarile de pe principal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )