Libnet.ro
UNICEF

20:30

Politistii rutieri din Piatra Neamt, audiati de DNA pentru luare de mita

B1 B1,
Politistii rutieri din Piatra Neamt, audiati de DNA pentru luare de mita

Agenti de circulatie din Piatra Neamt au fost dusi la audieri de catre Directia Nationala Anticoruptie. 14 politisti de la Rutiera au fost dusi la audieri DNA Bacau. Suspectii, ofiteri si subofiteri,. continuă pe B1

Procurorii DNA, in ancheta la Politia Municipiului Piatra Neamt. Sunt vizate fapte de coruptie savarsite de politisti de la Biroul Rutier

Procurorii DNA de la Serviciul Teritorial Bacau efectueaza o ancheta la Politia Municipiului Piatra Neamt. Anchetatorii au descins la sediul Politiei miercuri dupa-amiaza.

Toti politistii din Serviciul Rutier de la Piatra Neamt sunt audiati de procurorii anticoruptie

14 ofiteri si agenti din Politia Rutiera Piatra Neamt, adica intreg efectivul acestui compartiment, sunt audiati miercuri seara de procurorii DNA.

Atletul de 90 de ani care se intoarce din Australia cu patru medalii castigate sub drapelul national al Romaniei

Nonagenarul Dumitru Radu, atletul veteran din Piatra Neamt participant la Mondialele de atletism de la Perth, i-a facut mandri pe membri comunitatii romanilor din Australia.

Lautarii din Targul Pietrei de acum 100 de ani: cum fura din auz Sinica Picu, favoritul petrecerilor boieresti

Viata sociala a locuitorilor din Piatra Neamt la sfarsit de secol XIX insemna si petreceri cu lautari autohtoni sau adusi de la Iasi. Unii dintre virtuozi erau preferatii clasei de boieri, altii animau petrecerile claselor mai nevoiase.

Romania iese din top 40 tari atractive pentru proiecte de energie regenerabila

Romania pierde din atractivitatea pentru investitii in proiecte de energie regenerabila, parasind topul celor mai atractive 40 de tari din acest sector, dupa ce, anul trecut, s-a clasat pe locul 34, se arata in raportul bianual EY Renewable energy country attractiveness index RECAI), potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )