Libnet.ro
UNICEF

09:15

Polonia: 11 persoane au murit dupa prabusirea unui avion al unui club de parasutism

Antena3 Antena3,
Polonia: 11 persoane au murit dupa prabusirea unui avion al unui club de parasutism

Unsprezece persoane au murit si o alta a fost ranita dupa prabusirea unui avion apartinand unui club de parasutism din Czestochowa, in sudul Poloniei, a declarat purtatorul de cuvant al serviciilor de. continuă pe Antena3

Polonia: 11 parasutisti au murit, dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit

Unsprezece parasutisti au murit, dupa ce avionul la bordul caruia se aflau s-a prabusit in Polonia. Accidentul a avut loc in apropierea unei localitati din sudul tarii, la scurt timp de la decolare,.

Accident aviatic in Polonia, soldat cu moartea a 11 persoane

Unsprezece parasutisti polonezi au murit, dupa ce avionul la bordul caruia se aflau s-a prabusit. Accidentul a avut loc in apropierea unei localitati din sudul tarii, Czestochowa, la scurt timp de la decolare, a anuntat pentru AFP o purtatoare de cuvant a serviciilor de salvare.

Am depistat planuri TERORISTE pentru doborarea unui avion. Stare de ALERTA pe marile aeroporturi din Europa

A fost decretata stare de alerta pe toate aeroporturile britanice, dupa ce autoritatile au interceptat planuri pentru doborarea unui avion. Aceasta amenintare terorista este atribuita grupurilor.

Aninoasa: O batrana de 83 de ani a murit dupa ce a baut apa contaminata de la robinet

O femeie de 83 de ani a murit dupa ce a baut apa contaminata de la robinet, din reteaua de apa a orasului Aninoasa, judetul Dambovita. Problemele din oras au aparut in luna martie, cand zeci de oameni au.

Brazilia: Cel putin doi morti dupa prabusirea unei pasarele peste o autostrada la Belo Horizonte

Cel putin doua persoane au murit, iar alte 19 au fost ranite, joi, in urma prabusirii unei pasarele aflate in constructie cu ocazia Campionatului Mondial deasupra unei autostrazi, la Belo Horizonte,.

Italia: Un copil roman de trei ani a murit dupa ce a fost lovit de o masina

Un copil roman de trei ani a murit, marti, dupa ce a fost lovit de o masina in oraselul italian Termoli, informeaza tgcom24. it, potrivit Mediafax. Copilul mergea cu mama sa de 25 de ani pe marginea unui drum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )