Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Asteptarile lui Laszlo Tokes de la Klaus Iohannis: Dorim nici mai mult nici mai putin ca fara noi sa nu se decida

Adevărul Adevărul,
VIDEO Asteptarile lui Laszlo Tokes de la Klaus Iohannis: Dorim nici mai mult nici mai putin ca fara noi sa nu se decida

Alegerea lui Klaus Iohannis, este o dovada de unitate exemplara a romanilor si maghiarilor, unitate care nu a mai existat din 1989, de la caderea regimului Ceausescu, este de parere eurodeputatul Tokes Laszlo. continuă pe Adevărul

Subiectele Zilei: Ion Iliescu, la 25 de ani de la Revolutie, despre teroristi, comunism si relatia cu Elena si Nicolae Ceausescu; Ce a facut presedintele Klaus Iohannis in primele 24 de ore de mandat; Finul baronului Bojin, trimis in judecata

Laszlo Tokes: In 22 decembrie 1989, pe miscarile populare s-a montat o lovitura de stat. Omul care a insemnat scanteia evenimentelor. 22 decembrie '89 - ziua care a schimbat destinul Romaniei. Povestea celor peste 800 de oameni care au murit pentru libertate. De 25 de ani.

Eurodeputatul Laszlo Tokes, somat sa arboreze steagul romanesc, la balconul biroului din Oradea

Claudiu Pop, prefectul judetului Bihor l-a somat pe eurodeputatul Laszlo Tokes sa arboreze steagul Romaniei la balconul sau parlamentar din Oradea, acolo unde mai este arborat steagul secuiesc, cel al Ungariei si al Uniuniii Europene.

Traian Basescu i-a predat mandatul noului presedinte, Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminica, la Palatul Cotroceni, unde a fost intampinat garda de onoare. Klaus Iohannis a venit impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis. Dupa intonarea imnului de stat si.

Klaus Iohannis, primul discurs in calitate de presedinte: Sunt recunoscator si onorat de increderea cetatenilor, ii asigur ca voi fi presedintele tuturor romanilor (VIDEO)

Klaus Iohannis, a sustinut duminica, in cadrul sedintei solemne din Parlament, primul discurs in caliate de presedinte al Romaniei. Iohannis a inceput cuvantul de inaugurare al mandatului de presedinte al.

Liderul fostilor detinuti politici, decorat cu Ordinul Steaua Romaniei de presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, luni, pe pe Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de cavaler. Octav Bjoza a fost decorat pentru.

VIDEO Ion Iliescu a adormit in Parlament, in timpul discursului lui Klaus Iohannis

Camerele de filmat l-au surprins pe presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care adormise la doar 10 minute de la inceperea discursului sustinut de Klaus Iohannis duminica, la Parlament, potrivit stirileprotv. ro.

Ion Iliescu a adormit la Parlament, in timpul discursului sustinut de Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a adormit duminica, la ceremonia de depunere a juramantului de catre noul presedinte Klaus Iohannis. Coplesit de evenimentele din Parlament, fostul presedinte, in.

Receptie la Cotroceni in cinstea lui Klaus Iohannis: La eveniment au participat politicieni, oameni de cultura, sportivi si apropiati (VIDEO)

Receptie la Cotroceni in cinstea noului presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis. Peste 200 de invitati au ciocnit o cupa cu sampanie si l-au felicitat. La eveniment au fost invitati politicieni, oameni de.

Klaus Iohannis, la Cotroceni: E bine sa ne amintim ca, exact acum 25 de ani, oameni s-au jertfit pentru ca noi sa putem sa ne bucuram (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a amintit duminica de faptul ca ziua de 21 decembrie reprezinta un moment important din istoria Romaniei, afirmand ca nu trebuie uitat faptul ca multi oameni s-au jertfit pentru.

Klaus Iohannis a depus juramantul ca sef al statului. Vezi ceremonia integrala de la Palatul Parlamentului (VIDEO)

Presedintele ales, Klaus Iohannis, depune juramantul duminica, in sedinta solemna a Senatului si Camerei Deputatilor, ulterior, la Palatul Cotroceni, urmand sa aiba loc ceremonia de predare-primire a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )