Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ponta, la Antena 3: Basescu este lipsit de discernamant si cu iresponsabilitate. Voinea discuta informal cu FMI si CE

Hotnews Hotnews,
 Ponta, la Antena 3: Basescu este lipsit de discernamant si cu iresponsabilitate. Voinea discuta informal cu FMI si CE

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara la Antena 3 ca presedintele Traian Basescu este lipsit de discernamant si afirma ca gestul acestuia de a nu aproba memorandumul cu FMI este o dovada foarte clara de iresponsabilitate, seful statului dorind sa se razbune impotriva Guvernului si a romanilor care nu l-au votat. continuă pe Hotnews

Ponta: Basescu este lipsit de discernamant.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca presedintele Traian Basescu este lipsit de discernamant si ca gestul acestuia de a nu aproba memorandumul cu FMI este o dovada foarte clara de iresponsabilitate. Trebuie sa vedem in perioada urmatoare ce masuri avem sa contracaram si sa diminuam pagubele pentru cetateanul de rand. O sa incercam sa gasim solutii sa trecem de aceste blocaje. Chiar maine, in Parlament, vom analiza situatia, a spus Ponta la Antena 3. Citeste si: Basescu: Nu .

Vasilescu: Creditul Ioanei Basescu este in regula

Creditul Ioanei Basescu este in regula, considera Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Ponta: Basescu-lipsit de discernamant. Avem un presedinte care e dispus sa arunce tara in aer

Premierul Victor Ponta considera ca presedintele Traian Basescu este lipsit de discernamant si afirma ca gestul acestuia de a nu aproba memorandumul cu Fondul Monetar International este o dovada foarte clara.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )