Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ponta anunta, la Berlin, mentinerea cotei unice de 16% pe toti cei patru ani de guvernare USL

Adevărul Adevărul,
Ponta anunta, la Berlin, mentinerea cotei unice de 16% pe toti cei patru ani de guvernare USL

Cota unica de 16% va fi mentinuta pe parcusul celor patru ani de guvernare USL, pentru a garanta stabilitatea si predictibilitatea sistemului fiscal romanesc, a anuntat premierul Victor Ponta, la Berlin, intr-o conferinta la care au participat mai multi oameni de afaceri germani. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Vom mentine cota unica la 16% pe tot timpul guvernarii USL

Cota unica de 16% va fi mentinuta pe parcusul celor patru ani de guvernare USL, pentru a garanta stabilitatea si predictibilitatea sistemului fiscal romanesc, a anuntat premierul Victor Ponta, la Berlin, intr-o conferinta la care au participat mai multi oameni de afaceri germani, potrivit surselor de presa.

Ponta, la Berlin: Cota unica de 16% va fi MENTINUTA pe parcursul celor patru ani de guvernare.

Cota unica de 16% va fi mentinuta pe parcusul celor patru ani de guvernare USL, pentru a garanta stabilitatea si predictibilitatea sistemului fiscal romanesc, a anuntat premierul Victor Ponta, la Berlin, intr-o conferinta la care au participat mai multi oameni de afaceri germani, scrie Mediafax. In curs de actualizare.

Ponta, la Berlin: Criza politica a generat pierderi de ambele parti, razboiul politic s-a ...

Criza politica de anul trecut a generat pierderi de ambele parti, deoarece USL nu a reusit sa il schimbe din functie pe presedintele Traian Basescu, iar acesta nu a recastigat suportul politic si public, in prezent Romania fiind insa o tara stabila, a afirmat, la Berlin, premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax. In anii 2009 si 2010, tara s-a confruntat cu o criza economica dramatica, urmata de o criza sociala in care au fost luate poate cele mai dure masuri din Europa de catre guvernul de .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3035 seconds )