Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ponta a anuntat inaugurarea a 37 de kilometri din autostrada Lugoj-Deva

Antena3 Antena3,
Ponta a anuntat inaugurarea a 37 de kilometri din autostrada Lugoj-Deva

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, inaugurarea a 37 de kilometri din Autostrada Lugoj-Deva. CNADNR-ul m-a informat foarte clar ca astazi se deschide lotul I, 27 +10 kilometri din Autostrada Lugoj Deva. continuă pe Antena3

Balbaieli la deschiderea primului lot din autostrada Lugoj-Deva. De luni seara se poate circula cu 130 km/h

Intrarea pe autostrada de 27 de kilometri se face din satul Paru via Costei sau de pe centura Lugojului. Drumul rapid merge pana in apropierea localitatii Traian Vuia.

Guvernul va plati 30 de mil.euro pe pasajele subterane pentru ursi, de pe autostrada Lugoj-Deva.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca pasajele pentru ursi care vor fi construite pe tronsonul de autostrada Lugoj-Deva vor costa Guvernul intre 30 si 32 de milioane de euro. Premierul a anuntat ca a fost obtinut avizul de mediu care a blocat lucrarile de la autostrada Lugoj-Deva. S-a dat avizul de mediu. Pentru cunostinta dumneavoastra, o sa ne coste vreo 30 de milioane de euro subtraversarile pentru ursi. Dumneavoastra puteti sa zambiti, eu nu pot sa zambesc, dar asta e realitatea.

Guvernul trece proiectul autostrazii Tg. Mures - Iasi inapoi de la Ministerul Transporturilor la departamentul condus de Dan Sova. Mare parte din autostrada nu se afla pe harta proritatilor pana in 2018

Guvernul Romaniei are pe ordinea de zi un proiect de hotarare prin care sa abroge o alta hotarare data in 30 aprilie prin care proiectul autostrazii Tg. Mures - Iasi a fost mutat de la Departamentul pentru Infrastructura condus de Dan Sova, la Ministerul Transporturilor condus atunci de Relu Fenechiu. Cu toate acestea, potrivit strategiei USL de autostrazi pana in 2018 prezentat de premierul Ponta si Dan Sova in parlament, cea mai mare parte din autostrada Tg. Mures - Iasi nu apare ca prioritate.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )