Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ponta: Aplicarea Noului Cod Fiscal ne va ajuta sa inregistram o crestere economica sanatoasa si sustenabila de circa 3 la suta in fiecare an

B1 B1,
Ponta: Aplicarea Noului Cod Fiscal ne va ajuta sa inregistram o crestere economica sanatoasa si sustenabila de circa 3 la suta in fiecare an

Victor Ponta a declarat ca Guvernul si-a propus ca economia sa inregistreze o crestere sanatoasa, sustenabila de circa 3 la suta in fiecare an prin adoptarea Noului Cod Fiscal, Informeaza Agerpres. continuă pe B1

Provocarile si avantajele fiscale aduse de noul Cod Fiscal la inceputul anului 2016

Dupa o indelungata pe and 172;rioada de timp, in care a avut loc rescrierea Codului Fiscal, am putea spune ca ne apropiem de momentul aprobarii noului Cod Fiscal, in cazul in care nu vor mai aparea intarzieri.

Cornel Nistorescu: Noul Cod Fiscal seamana cu o comanda externa indeplinita fara cracneala, cu o indicatie de la Bruxelles venita in stil moscovit

Toata dramoleta iscata in media si politica romaneasca de adoptarea noului Cod Fiscal este surprinsa de jurnalistul Cornel Nistorescu, in cel mai recent editorial publicat pe Cotidianul. ro. Astfel, daca la.

Victor Ponta: Cel mai bine ar fi sa avem TVA de 20%, cum era in proiectul initial de Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara ca sustine o modificare la noul Cod Fiscal, si anume o cota de TVA de 20%, cat era in proiectul initial, si nu 19%, cata fost introdus in proiect in urma solicitarilor liberalilor, transmite Agerpres.

Victor Ponta: Cresterea numarului de locuri de munca va fi si mai mare daca vom aplica noul Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca pe fondul unui trend pozitiv existent deja, cresterea numarului de locuri de munca va fi si mai mare daca se vor aplica masurile prevazute in noul Cod fiscal. Seful.

Nikolai Beckers, CEO Telekom: Romania are nevoie de noul Cod Fiscal pentru ca salariile oamenilor sa creasca

Noua propunere de Cod Fiscal este una benefica pentru economia Romaniei pentru ca un TVA de 19%, in loc de 24%, ar putea sustine o crestere economica de 4-5% si implicit o crestere o salariilor oamenilor, a declarat pentru Wall-Street. ro, Nikolai.

Cele mai importante modificari care vizeaza Noul Cod fiscal, inaintea negocierilor de joi (sinteza)

Desi Noul Cod fiscal nu a fost publicat in Monitorul Oficial,o sinteza a celor mai importante modificari care vizeaza Noul Cod fiscal, a fost realizata de Cristi Rapcencu, lector universitar la ASE, membru al CECCAR si coordonator al activitatii in cadrul firmei de contabilitate si consultanta SR Accounting Leader. Consideram ca dezbaterile care vor avea loc cu ocazia retrimiterii acestuia in Parlament vizeaza oportunitatea reducerii TVA de la 24% la 19%. In rest, toate modificarile de fond si de forma vor ramane asa cum au fost aprobate initial de catre Parlament in luna iunie, mai spune Rapcencu. Sinteza facuta de el e impartita in modificari in 6 domenii cheie: impozitul pe profit, cel pe venit, microintreprinderi, contributii sociale, TVA, impozite si taxe locale. Pe 24 august va fi convocat Parlamentul in sesiune extraordinara pentru a vota din nou Codul Fiscal retrimis de presedinte. Iohannis a refuzat adoptarea Codului Fiscal pe motiv ca relaxarea fiscala ar periclita echilibrele macroeconomice si nu ar fi sustenabile. Vezi mai jos o sinteza a principalelor modificari ale Codului.

Cum si-au petrecut politicienii vacanta: de la croaziera lui Ponta la Miami pana la concediul lui Iohannis din Neptun

Intre dezbaterile pe tema noului Cod Fiscal si pregatirea partidelor pentru alegerile locale, politicienii si-au gasit timp si pentru concediu. Premierul Victor Ponta a avut o vacanta de aproape doua saptamani, pe care a petrecut-o cu familia la bordul unei nave de croaziera, in timp ce presedintele Klaus Iohannis a fost surprins la Neptun.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu premierul Victor Ponta pentru a discuta despre noul Cod Fiscal

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, miercuri, cu premierul Victor Ponta, pe agenda discutiilor aflandu-se prioritatile legislative din aceasta toamna, fiind abordata inclusiv tema Codului fiscal, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Semnele de intrebare ramase in urma negocierii pe Codul fiscal

Reprezentantii partidelor politice au ajuns la un acord in privinta noului Cod Fiscal, principala modificare vizand reducerea TVA de la 24% la 20%. in paralel insa, Guvernul nu a gasit formula majorarii salariilor medicilor, existand neintelegeri intre Ministerul Sanatatii si cel al Finantelor.

Ludovic Orban, despre noul Cod Fiscal: Nu-i un document. N-are o valabilitate pentru ca nu au semnat si reprezentantii PSD si ALDE (VIDEO)

Nici nu s-a ajuns bine la un consens intre partide pe Codul Fiscal, ca deja incepe scandalul. Prim vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca documentul nu este valabil atat timp cat nu a fost semnat de cei din.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )