Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ponta: Nu ma astept la critici din partea liderilor europeni, ma cunosc cu toti prim-ministrii.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Nu ma astept la critici din partea liderilor europeni, ma cunosc cu toti prim-ministrii.

Victor Ponta a declarat marti inainte de CNEx al PSD ca nu se asteapta la critici din partea liderilor europeni ce se vor afla in Romania, explicand ca se intelege foarte bine cu toti si nu a solicitat o intalnire cu cancelarul Germaniei, deoarece timpul este foarte strans, potrivit Realitatea. net. In primul rand, eu vreau sa spun foarte clar pozitia mea si ca prim-ministru, si ca lider politic, sigur, apartinand familiei soicial-democratilor, ca indiferent de lucrurile politice care ne . continuă pe România Liberă

Ponta: Este o idee foarte buna ca Becali sa candideze din partea USL.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni dimineata, despre candidatura lui Gigi Becali la alegerile parlamentare din decembrie din partea PNL, ca este de acord si ca i se pare o idee buna. Cred ca este o idee foarte buna sa candideze Becali din partea USL in colegiul in care candideaza Dan Diaconescu, a spus prim-ministrul. Ponta a subliniat ca Becali o sa il invinga pe Diaconescu: Il batem pe principiul e aliat PD. Totodata, Ponta considera ca disputele cu PDL nu fac decat sa creasca .

Ponta: E bine ca Becali candideaza din partea USL in colegiu cu Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta s-a declarat multumit de candidatura lui Gigi Becali din partea USL, fiind increzazor in sansele acestuia in fata principalului contracandidat, Dan Diaconescu.

Victor Ponta: Cred ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze din partea USL in acelasi Colegiu in care va candida Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze la alegerile din decembrie din partea USL la acelasi colegiu unde va candida Dan Diaconescu, aliat al PDL, in sectorul 6. Dan Diaconescu declarase ca el va candida in acelasi colegiu cu Victor Ponta, oriunde va candida el.

Presedintele Partidului Verde, Ovidiu Iane, CANDIDEAZA din partea USL intr-un colegiu din ...

Presedintele Partidului Verde, Ovidiu Iane, va candida intr-un colegiu uninominal pentru Camera Deputatilor in judetul Suceava, din partea USL, a anuntat, luni, presedintele PSD Suceava, Catalin Nechifor, relateaza Mediafax. Nechifor a spus, intr-o conferinta de presa, ca Iane va candida din partea USL in colegiul uninominal nr. 7, care include orasul Vicovu de Sus, si a precizat ca aceasta candidatura se face in baza unui protocol intre PSD si Partidul Verde. El a explicat ca desemnarea .

Marian Vanghelie: Oana Mizil va candida la Bucuresti din partea USL

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, marti, ca Oana Mizil va candida intr-un colegiu de deputat din Bucuresti, din partea USL. Va candida la Bucuresti pentru ca este parlamentar si, dupa cum a.

Deputatul Monica Iacob Ridzi va candida din partea PP-DD in Hunedoara

Deputatul Monica Iacob-Ridzi va candida pentru un nou mandat in Camera Deputatilor din partea PP-DD in Colegiul 5 Petrosani-Petrila-Aninoasa, unde activeaza in prezent, potrivit Agerpres. in cursul.

Antonescu: PNL si-a dat acordul ca Gigi Becali sa candideze din partea USL

Conducerea PNL si-a dat acordul, luni, ca Gigi Becali sa candideze din partea USL. in plus, conducerea liberala a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic nu numai cu PNG, condus de George Becali, dar.

Antonescu: PNL si-a dat acordul ca Gigi Becali sa candideze din partea USL. Liberalii incep negocierile si cu PNTCD

Conducerea PNL si-a dat acordul, luni, ca Gigi Becali sa candideze din partea USL. in plus, conducerea liberala a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic nu numai cu PNG, condus de George Becali, dar.

Antonescu: Victor Ciorbea va candida cu siguranta din partea USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca fostul premier Victor Ciorbea va candida cu siguranta din partea USL la alegerile parlamentare. Domnul Ciorbea, cu siguranta. Acestea sunt detalii, nu le.

Sebastian Lazaroiu, despre candidatura lui Becali din partea PNL: Liderii USL si-au dat ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu comenteaza, ironic, candidatura la parlamentare a finantatorului echipei Steaua, Gigi Becali, din partea PNL. Intr-un fel, da, e corect si sincer. USL se bate cu Dan Diaconescu. Le-a luat ceva vreme pana sa isi dea seama care e adevaratul adversar. Probabil ca liderii USL si-au dat seama ca sunt prea slabi pentru DD si si-au adus intariri, scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de Facebook. Reactia lui Sebastian Lazaroiu vine dupa ce .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )