Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ponta, ATAC DEVASTATATOR la Dragnea: E cel mai puternic de la CEAUSESCU incoace

B1 B1,
Ponta, ATAC DEVASTATATOR la Dragnea: E cel mai puternic de la CEAUSESCU incoace

Fostul premier Victor Ponta a lansat, marti, un atac extrem de dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Ponta a afirmat ca liderul social-democrat este cel mai puternic om politic de la presedintele. continuă pe B1

Ponta: Dragnea e cel mai puternic politician dupa Nicolae Ceausescu

Deputatul Victor Ponta a precizat marti ca nu s-a mai intamplat ca toate deciziile in PSD sa fie luate de un singur om, sustinand ca presedintele social-democrat Liviu Dragnea este cel mai.

Zodia cu cel mai puternic caracter

Cand intalnesti o persoana nascuta in aceasta zodie, primul lucru pe care-l observi la ea sunt vibratiile reci care o inconjoara. Si, pentru ca nativii Scorpion sunt.

Loredana a aterizat cu parapanta la Six Senses Zighy Bay: cel mai nonconformist check-in din lume!

Loredana a petrecut o vacanta de neuitat intr-una din cele mai speciale si mai admirate destinatii turistice din lume. Artista a trait o experienta unica, alaturi de fiica ei, Elena, la Six Senses Zighy Bay, cel mai premiat resort eco din Orientul Mijlociu, aflat la doar doua ore de mers cu masina din Dubai, imediat dupa granita cu Oman, pe o plaja retrasa, inconjurata de munti stancosi.

Un tanar si-a omorat, din greseala, cel mai bun prieten si apoi s-a sinucis

Zachary Woodcockeste un tanar din Michigan, SUA, care isi sarbataorea cea de-a 21-a zi de nastere alaturi de un grup de prieteni. Tanarul l-a impuscat din greseala pe cel mai bun.

ONU: Romania, printre statele a caror populatie va scadea cel mai mult pana in 2050

Romania este printre primele zece tari din Europa de Est a caror populatie va scadea cel mai mult pana in 2050, in timp ce, la nivel global, populatia va creste pana la aproape 10 miliarde de oameni, in parte datorita dublarii numarului de locuitori ai.

ONU: Romania, intre primele zece tari din Europa de Est ale caror populatii vor scadea cel mai mult pana in 2050

Romania se numara intre primele zece tari din Europa de Est ale caror populatii vor scadea cel mai mult pana in anul 2050, in timp ce populatia la nivel global va creste pana la aproximativ 10 miliarde de oameni, in parte datorita dublarii numarului de locuitori ai Africii, potrivit unor prospectii ale Organizatiei Natiunilor Unite ONU).

Alina Gorghiu: Prima femeie premier va face istorie cu cel mai slab Guvern PSD din istorie

Senatorul PNL Alina Gorghiu a scris luni pe Facebook ca este pacat ca prima femeie premier va face istorie cu cel mai slab Guvern PSD din istorie si a sustinut ca noul Executiv.

Cel mai mare showroom de piatra naturala, incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 24 milioane lei

PIATRAONLINE, cel mai mare showroom si magazin online de piatra naturala, incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 24 milioane lei, adica aproximativ 5. 000 Euro si incepe noul an cu planuri de dezvoltare a business-ului si consolidarea reputatiei de brand.

Jeff si MacKenzie Bezos, cel mai BOGAT cuplu din istoria lumii. Cum s-au CUNOSCUT cei doi

MacKenzie si Jeff Bezos au devenit cel mai bogat cuplu din lume, dupa ce au ridicat impreuna de la zero cea mai mare companie de retail online, pe care analistii o estimeaza ca fiind prima companie din lume cu.

S-a AFLAT! Acesta este CEL MAI TOXIC aliment din LUME! Pentru romani, o DELICATESA...

Un celebru ecologist norvegian a determinat care este cel mai toxic aliment din lume. Potrivit acestuia. Potrivit acestuia, Somonul crescut in conditii artificiale ar putea fi extrem de daunator pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )