Libnet.ro
UNICEF

15:16

PONTA, bomba din dosarul de la Prahova Hertanu-Ghita-Cosma

România Liberă România Liberă,
PONTA, bomba din dosarul de la Prahova Hertanu-Ghita-Cosma

Numele lui Victor Ponta si Crin Antonescu apar intr-o serie de interceptari din dosarul de coruptie al lui Iulian Hertanu, arestat preventiv pentru fraudarea de fonduri europene la Comarnic-Prahova, dosar in care au mai fost inculpati deputatul PSD Sebastian Ghita, fostul presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, si deputatul PSD Vlad Cosma. continuă pe România Liberă

Bomba din dosarul de la Prahova Hertanu-Ghita-Cosma

Numele lui Victor Ponta si Crin Antonescu apar intr-o serie de interceptari din dosarul de coruptie al lui Iulian Hertanu, arestat preventiv pentru fraudarea de fonduri europene la Comarnic-Prahova, dosar in care au mai fost inculpati deputatul PSD Sebastian Ghita, fostul presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, si deputatul PSD Vlad Cosma.

INTERCEPTARI: Ponta si tovarasul Crin s-au certat pe un program de 200 de milioane de euro din dosarul lui Iulian Hertanu

Numele lui Crin Antonescu si Victor Ponta apar intr-o serie de interceptarile din dosarul de coruptie in care este implicat Iulian Hertanu, cumnatului premierului.

INTERCEPTARI: Ponta si tovarasul Crin s-au batut pe contractele aferente unui program de 200 de milioane de euro din dosarul cumnatului premierului

Numele lui Crin Antonescu si Victor Ponta apar intr-o serie de interceptarile din dosarul de coruptie in care este inculpat Iulian Hertanu, cumnatului premierului.

PSD sare in apararea lui Ponta, dupa interceptarile din dosarul cumnatului premierului

Stenogramele interceptarilor dintr-un dosar de coruptie din Prahova in care apare si numele lui Victor Ponta, dar si cel al lui Crin Antonescu nu au legatura cu premierul, sunt discutii intre fostul presedinte al CJ Prahova, Adrian Semcu si Crin Antonescu in legatura cu desemnarea candidatilor USL la alegerile din 2012, a subliniat senatorul PSD, Daniel Savu.

Povestea afacerii Sova-Ponta din dosarul Turceni/Rovinari

Dosarul DNA Turceni/Rovinari a pornit in urma cu un an de la mai multe sesizari ale ANAF depuse in 2011, scrie Adevarul . Atunci, ANAF a constatat ca atat la Complexul Energetic Rovinari, cat si la cel din Turceni, au fost incheiate.

ICCJ: Toti inculpatii din dosarul Bica 1, sub control judiciar

Judecatorii au inlocuit arestul la domiciliu cu masura controlului judiciar in cazul fostului procuror sef al DIICOT, Alina Bica, in dosarul cunoscut sub numele de Bica 1. Decizia nu este definitiva, informeaza.

Ovidiu Tender si-a petrecut prima noapte in spatele gratiilor: Omul de afaceri a fost incarcerat cu o zi inainte de prescrierea fapelor din dosarul CAROM (VIDEO)

A fost prima noapte pe care Ovidiu Tender si-a petrecut-o in puscarie. Dupa noua ani de cand dosarul sau a fost trimis in judecata si cu o zi inainte ca unele fapte sa se prescrie, omul de afaceri a fost.

Victor Ponta: Cei din PNL-PDL scot oamenii in strada, le voi face plangere penala la procurorul general, vedem atunci daca le mai place sa faca politica din justitie

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, i-a avertizat luni, in sedinta Comitetului Executiv al partidului, pe cei din PNL ca va depune o plangere penala la procurorul general al Romaniei in cazul in care Opozitia va chema oamenii sa iasa in strada pentru a manifesta fata de actualul guvern.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )