Libnet.ro
UNICEF

15:16

PSD sare in apararea lui Ponta, dupa interceptarile din dosarul cumnatului premierului

România Liberă România Liberă,
PSD sare in apararea lui Ponta, dupa interceptarile din dosarul cumnatului premierului

Stenogramele interceptarilor dintr-un dosar de coruptie din Prahova in care apare si numele lui Victor Ponta, dar si cel al lui Crin Antonescu nu au legatura cu premierul, sunt discutii intre fostul presedinte al CJ Prahova, Adrian Semcu si Crin Antonescu in legatura cu desemnarea candidatilor USL la alegerile din 2012, a subliniat senatorul PSD, Daniel Savu. continuă pe România Liberă

Arbori cazuti si masini avariate dupa furtuna din Capitala

Mai multi arbori au fost doborati pe carosabil si autovehicule, in urma vantului puternic si a ploii de miercuri dupa-amiaza din Bucuresti, relateaza Agerpres.

Rovana Plumb sare, din nou, in apararea lui Ponta

Ministra Muncii ii ia apararea premierului Victor Ponta spunand ca acesta isi respecta firmatia din primvara potrivit careia va demisiona daca va fi urmarit penal deoarece ordonanta procurorului privind inceperea urmaririi penale poate fi contestata.

Ce a postat Ponta pe Facebook, dupa votul din Camera Deputatilor

Premierul Victor Ponta a scris, marti, pe pagina personala de Facebook un mesaj prin care sustine ca votul de astazi este unul normal, iar Parlamentul si Guvernul au obligatia de a respecta Constitutia.

Klaus Iohannis, reactie dupa votul din Parlament in cazul lui Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a publicat pe Facebook un mesaj in care solicita demisia premierului Victor Ponta. Mesajul vine dupa ce deputatii au respins solicitarea de incuviintare a urmaririi penale a.

Ponta, dupa audierea in Comisia Juridica: Le-am spus deputatilor ca deciziile politice nu pot fi cenzurate de un procuror

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa audierea sa in Comisia juridica, ca le-a spus deputatilor ca deciziile politice nu pot fi cenzurate de un procuror. Le-am spus ceea ce cred ca.

Ludovic Orban: Majoritatea parlamentara i-a semnat condamnarea lui Victor Ponta la iesirea din viata politica (VIDEO)

Liderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, Ludovic Orban, a declarat, marti, dupa votul din Camera Deputatilor privind cererea privind inceperea urmaririi penale in cazul premierului Victor.

Copaci cazuti dupa furtuna din Capitala (VIDEO)

Mai multi copaci au cazut dupa furtuna care a cuprins Capitala miercuri seara. De asemenea, si un panou publicitar a cazut peste linia de tramvai in zona Doamna Ghica, informeaza B1 TV. Meteorologii au anuntat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )