Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ponta catre membrii Comisiei de la Venetia: Statul de drept nu a fost in pericol in ultimele luni

Adevărul Adevărul,
Ponta catre membrii Comisiei de la Venetia: Statul de drept nu a fost in pericol in ultimele luni

Premierul Victor Ponta s-a intalnit in cursul dupa amiezii cu reprezentantii Comisiei de la Venetia carora le-a spus ca statul de drept nu a fost niciodata, in ultimele luni, in pericol in Romania si a precizat ca Guvernul vrea sa depaseasca actuala criza politica, fiind insa necesar ca toate partile sa respecte vointa romanilor. continuă pe Adevărul

Ponta, catre reprezentantii Comisiei de la Venetia: Statul de drept NU a fost in PERICOL ...

Premierul Victor Ponta a declarat, in discutia cu reprezentantii Cormisiei de la Venetia, ca statul de drept nu a fost niciodata, in ultimele luni, in pericol in Romania. Citeste si: Ponta: In mod SIGUR MA VAD si eu cu reprezentantii Comisiei de la Venetia Zgonea: Comisia de la Venetia se vede acum numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei UPDATE Reprezentantii Comisiei de la Venetia, la CCR. Zegrean: Nu au venit sa modifice ce am facut noi In continuare, prim-ministrul a .

Victor Ponta, in intalnirea cu membrii Comisiei de la Venetia: Niciodata, in ultimele luni, statul de drept nu a fost in pericol

Premierul Victor Ponta a sustinut luni, in cadrul intalnirii pe care a avut-o cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, ca niciodata, in ultimele luni, statul de drept nu a fost in pericol in Romania.

Victor Ponta, catre Comisia de la Venetia: Statul de drept nu a fost in pericol in ultimele luni, in Romania

Premierul Victor Ponta a sustinut in cadrul discutiei cu reprezentantii Comisiei de la Venetia ca statul de drept nu a fost in pericol in Romania in ultimele luni, precizand ca Guvernul vrea sa.

Crin Antonescu s-a intalnit cu membrii Comisiei de la Venetia

Presedintele Senatului s-a intalnit, luni dupa-amiaza, la Senat, cu membrii Comisiei de la Venetia. La sedinta a participat si senatorul Ioan Ghise. Antonescu a motivat prezenta lui Ghise prin interesul a.

Ponta: Toti membrii BPN ai PSD au stiut de sistemul electronic de numaratoare paralela.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca toti membrii BPN al PSD au stiut de sistemul electronic de numaratoare paralela folosit la referendum si, mai mult, i-au solicitat si l-au incurajat pe secretarul general Liviu Dragnea sa aiba un astfel de sistem, potrivit Mediafax. Citeste siAntonescu, despre autodenunt: Ne-a descurajat Kovesi, il rugam pe Blaga sa ne faca plangere penala Ponta: In aceasta saptamana se incheie negocierile pe colegii, Consiliul Extraordinar National valideaza .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )