Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ponta: Contrasemnez un eventual decret al presedintelui de retragere a decoratiei acordate lui Tokes

Antena3 Antena3,
Ponta: Contrasemnez un eventual decret al presedintelui de retragere a decoratiei acordate lui Tokes

Premierul Victor Ponta a declarat ca il va informa, luni, in scris, pe presedintele Basescu ca va contrasemna un eventual decret de retragere a distinctiei acordate europarlamentarului Laszlo Tokes, Ordinul. continuă pe Antena3

Victor Ponta propune retragere decoratiei acordate lui Laszlo Tokes: Contrasemnez un eventual decret al presedintelui

Premierul Victor Ponta a declarat ca il va informa, luni, in scris, pe presedintele Traian Basescu ca va contrasemna un eventual decret de retragere a distinctiei acordate europarlamentarului Laszlo Tokes, Ordinul National Steaua Romaniei. Prim-ministrul a aratat, duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca presedintele a primit o cerere de retragere a acestei decoratii si ca ii va transmite la randul sau o scrisoare presedintelui aratandu-si disponibilitatea de a contrasemna decretul prezidential de retragere.

Ponta: Contrasemnez pentru retragerea decoratiei acordate lui Tokes.

Premierul Victor Ponta a declarat ca il va informa, luni, in scris, pe presedintele Traian Basescu ca va contrasemna un eventual decret de retragere a distinctiei acordate europarlamentarului Laszlo Tokes, Ordinul National Steaua Romaniei, informeaza Mediafax. Prim-ministrul a aratat, duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca presedintele a primit o cerere de retragere a acestei decoratii si ca ii va transmite la randul sau o scrisoare presedintelui aratandu-si disponibilitatea de a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )