Libnet.ro
UNICEF

23:45

Victor Ponta propune retragere decoratiei acordate lui Laszlo Tokes: Contrasemnez un eventual decret al presedintelui

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta propune retragere decoratiei acordate lui Laszlo Tokes: Contrasemnez un eventual decret al presedintelui

Premierul Victor Ponta a declarat ca il va informa, luni, in scris, pe presedintele Traian Basescu ca va contrasemna un eventual decret de retragere a distinctiei acordate europarlamentarului Laszlo Tokes, Ordinul National Steaua Romaniei. Prim-ministrul a aratat, duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca presedintele a primit o cerere de retragere a acestei decoratii si ca ii va transmite la randul sau o scrisoare presedintelui aratandu-si disponibilitatea de a contrasemna decretul prezidential de retragere. continuă pe Hotnews

Ponta: Contrasemnez un eventual decret al presedintelui de retragere a decoratiei acordate lui Tokes

Premierul Victor Ponta a declarat ca il va informa, luni, in scris, pe presedintele Basescu ca va contrasemna un eventual decret de retragere a distinctiei acordate europarlamentarului Laszlo Tokes, Ordinul.

Ponta: Contrasemnez pentru retragerea decoratiei acordate lui Tokes.

Premierul Victor Ponta a declarat ca il va informa, luni, in scris, pe presedintele Traian Basescu ca va contrasemna un eventual decret de retragere a distinctiei acordate europarlamentarului Laszlo Tokes, Ordinul National Steaua Romaniei, informeaza Mediafax. Prim-ministrul a aratat, duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca presedintele a primit o cerere de retragere a acestei decoratii si ca ii va transmite la randul sau o scrisoare presedintelui aratandu-si disponibilitatea de a .

Victor Ponta, intre UE si baronetii locali.

In miez de vara, in plina perioada de concedii, izbucneste, din senin, o razmerita a unor alesi USL la adresa ANI. Surprinzator, in lipsa din tara a lui Victor Ponta. E un scandal din care, indiferent cum l-ar gestiona, Victor Ponta va iesi prost. Ori in fata UE. Ori in fata baronetilor. Dramoleta estivala Urmarind acest spectacol in care cativa alesi USL, cu probleme de integritate, s-au trezit maraind la ANI, te intrebi cine si de ce are interesul sa-i arunce intr-o lupta sterila? Sunt cel .

Victor Ponta: Familia Cioaba va fi ajutata in masura prevazuta de lege pentru orice cetatean roman

Prim-ministrul Victor Ponta a afirmat, duminica seara, ca familia Cioaba va fi ajutata in masura prevazuta de lege pentru fiecare cetatean roman, tinandu-se cont, bineinteles, de resursele limitate ale guvernului de la Bucuresti.

Fiul lui Florin Cioaba si-a anuntat intentia de a cere ajutor financiar de la stat pentru plata facturii la spitalul din Antalya - 350.000 USD / Victor Ponta: Familia Cioaba va fi ajutata in masura prevazuta de lege pentru orice cetatean roman

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca familia lui Florin Cioaba va fi ajutata in masura prevazuta de lege pentru orice cetatean roman, precizand ca a fost informat de MAE si de Raed Arafat ca este vorba despre o factura foarte mare, astfel ca probabil va fi foarte dificil. Precizarea vine dupa ce Dorin Cioaba, fiul autointitulatului rege al romilor Florin Cioaba, a declarat, pentru Stirile ProTV, ca familia sa intentioneaza sa ceara ajutor financiar de la statul roman pentru plata facturii la spitalul Akdeniz Universitesi din Antalya, aceasta fiind de 350. 000 de dolari.

Victor Ponta: Numai doamna Udrea poate sa spuna ca Basescu i-a facut bine in acesti zece ani. Sunt pregatit sa rezist in cele 68 de saptamani care i-au mai ramas din mandat

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a comentat duminica seara, in cadrul unei emisiuni TV de la Antena 3 despre relatia sa cu Traian Basescu, precum si despre evolutia presedintelui din ultimul timp.

Emil Boc: Victor Ponta, iresponsabil politic si invidios pe Traian Basescu

Fostul premier Emil Boc sustine ca Victor Ponta a dat dovada de iresponsabilitate cand a formulat acuzatii de dosare politice la adresa lui Traian Basescu, fara nicio dovada elementara, Boc a mai spus.

Elena Udrea sare la gatul lui Victor Ponta: Este clar ca a scapat boii

Elena Udrea sare la gatul lui Victor Ponta pentru Traian Basescu. Blonda din PDL spune ca declaratiile premierului la adresa presedintelui pe subiectul Florin Cioaba arata ca seful Executivului a scapat.

Victor Ponta: Declaratiile presedintelui sunt absolut aberante

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, ca declaratiile presedintelui Traian Basescu la adresa Ungariei sunt absolut aberante si iresponsabile si ca afirmatiile sale nu ar fi trebuit facute in calitate de sef de stat, ci de lider al unui Jobbik romanesc, potrivit Hotnews.

Victor Ponta, limbaj demn de un premier: Cotroceniul nu mai exista. Blaga si Flutur sunt cei mai mari lingai

Premierul Victor Ponta s-a dezlantuit la Suceava. Cotroceniul nu mai exista la nivel de presedintie, Basescu nu va primi de la el brevetul de nava, avand in vedere comportamentul din ultimele zile, Blaga si.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )