Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ponta, despre autostrada Pitesti-Sibiu: Rus mi-a dat doua vesti. Una buna si una proasta

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre autostrada Pitesti-Sibiu: Rus mi-a dat doua vesti. Una buna si una proasta

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a fost informat de catre ministrul Transporturilor, Ioan Rus, in timpul unei emisiuni la Antena 3 ca rezultatul licitatiei pentru studiul de fezabilitate al autostrazii Sibiu-Ploiesti a fost contestat imediat dupa atribuirea contractului. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, la Antena 3: Ministrul Ioan Rus mi-a dat o veste buna si una proasta. Vestea buna, s-a dat castigatorul pentru studiul de fezabilitate la autostrada Pitesti-Sibiu. Vestea proasta e ca imediat s-a depus contestatie

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, invitat la Antena 3, ca este necesara o noua lege a achizitiilor publice in conditiile in care procedura de contestare prevazuta in actuala lege duce la intarzieri majore in derulara proiectelor de infrastructura. Ponta a anuntat ca a fost recent informat de ministrul Tranporturilor Ioan Rus ca a fost desemnat un castigator pentru studiul de fezabilitate al autostrazii Pitesti-Sibiu, adaugand ca imediat a fost depusa si o contestatie. Ponta: PSD va vota in Parlament pentru numirea lui Hellvig la SRI / Faptul ca in R. Moldova e un guvern minoritar care depinde de comunisti nu ma bucura .

Victor Ponta, despre audierea surorii sale: Evident ca nu comentez. Nu va mai luati dupa surse

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, pentru a doua oara joi, despre audierea surorii sale, Alexandra Hertanu, in calitate de martor la sediul DNA Ploiesti in dosarul care il priveste pe sotul acesteia, Iulian.

Ponta, despre ancheta in care cumnatul sau e arestat: Normal ca sunt afectat. Daca e vinovat, plateste

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, referindu-se la ancheta de la Ploiesti in care este implicat cumnatul sau si in care a fost audiata sora sa, ca este afectat de acest episod, il doare atunci cand.

Ce spune Ponta despre decizia CE de includere a Romaniei in procedura de dezechilibru

Premierul Victor Ponta a declarat ca includerea Romaniei de catre Comisia Europeana in categoria tarilor aflate in procedura dezechilibru macroeconomic este onoranta, deoarece si-a imbunatatit echilibrul economic, dar are nevoie in continuare de masuri in acest sens, conform Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )