Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victor Ponta, despre votul pentru Hellvig: Nu e bine sa fie toata puterea la un partid, un principiu care se aplica doar PSD-ului. il vom vota pe Hellvig (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre votul pentru Hellvig: Nu e bine sa fie toata puterea la un partid, un principiu care se aplica doar PSD-ului. il vom vota pe Hellvig (VIDEO)

Liderul PSD Victor Ponta a anuntat ca formatiunea pe care o conduce il va vota pe Eduard Hellvig in Parlament pentru preluarea conducerii SRI, insa a mentionat ca discutia de anul trecut, privind impartirea. continuă pe B1

VIDEO Victor Ponta despre pozitia PSD fata de nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Nu ne vom opune, votam pentru Hellvig

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta conducerii partidului, ca PSD va vota propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru sefia SRI: Nu ne vom opune, votam pentru dl Hellvig in special pentru ca am lucrat foarte bine in perioada USL, a spus seful PSD. Anuntul vine dupa ce UNPR si PC - colegii de alianta guvernamentala, anuntasera ca vor vota pentru Hellvig fara sa astepte consultarea cu PSD.

Ce a spus Victor Ponta despre programul Internet in scoala ta

Premierul Victor Ponta a admis, luni, ca a participat la semnarea programului Internet in scoala ta, dar ca nu cunoaste si nu poate sa comenteze suspiciunile de frauda, legate de acest caz in care este vizata firma fratelui lui Sebastian Ghita, SC 2K Telecom SRL.

Victor Ponta se pregateste pentru anul electoral 2016: TVA redus si accize mai mici

Efectele noului Cod Fiscal asupra bugetului sunt mult mai mari decat se asteapta Guvernul, specialistii din domeniu estimand o gaura de 25 de miliarde de lei numai pentru 2016, primul an de aplicare, scrie Gazeta.

Ponta, despre Hellvig: Nu am nimic impotriva lui, ba din contra, este un om cu care am lucrat foarte bine

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca nu are nimic cu persoana lui Eduard Hellvig si ca nominalizarea acestuia la sefia SRI este buna ca persoana, dar ca PSD ar fi dorit pe cineva neimplicat politic, astfel.

Victor Ponta: Eduard Hellvig a fost coautorul, alaturi de mine, de Crin Antonescu, la lovitura de stat din 2012. Este o propunere buna/ Despre decizia UNPR de a il sustine pe Hellvig la sefia SRI: E dreptul lor, nu e ceva de guvernare

Victor Ponta a declarat vineri dimineata ca Eduard Hellvig reprezinta, ca persoana, o propunere buna pentru conducerea SRI, insa a comentat ironic faptul ca acesta a fost coautor alaturi de el, Crin Antonescu si Liviu Dragnea la lovitura de stat din 2012. El a mai spus, pentru Mediafax, intrebat daca are o pozitie publica fata de anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare.

Ponta discuta cu Tariceanu despre numirea lui Hellvig la conducerea SRI

Premierul Victor Ponta discuta, la aceasta ora, cu presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, despre numirea lui Eduard Hellvig la conducerea SRI. Premierul a comentat ironic, vineri, faptul ca Hellvig a fost.

Ponta, despre Hellvig: A fost coautorul loviturii de stat din 2012, alaturi de mine, Antonescu si Dragnea. Ca persoana, cred ca propunerea e buna (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca PSDva da un raspuns luni in ceea ce priveste sustinerea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, adaugand ca parerea sa despre acesta, ca persoana, este buna. Premierul a.

Ce spune Ponta despre decizia UNPR de a-l sustine pe Hellvig la sefia SRI

Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, vineri,in legatura cu anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, ca a fost facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare, ingormeaza Mediafax.

UPDATE. intalnirea dintre Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu s-a incheiat. Ce au decis cei doi

UPDATE: intalnirea dintre presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu si premierul Victor Ponta a luat sfarsit. Cei doi au vorbit despre mai multe subiecte, printre care si numirea lui Eduard Hellvig in.

Dosarul Referendumul. Curtea Suprema judeca luni un nou termen in acest caz. Victor Ponta ar puteafi audiat in calitate de martor

Curtea Suprema judeca, luni, un nou termen in dosarul Referendum in care Liviu Dragnea a fost trimis in judecata, alaturi de mai multe persoane, pentru fraudarea referendumului din 2012 privind suspendarea lui Traian Basescu. La termenul anterior, avocatul lui Dragnea a cerut ca premierul Victor Ponta sa fie citat ca martor in acest caz, solicitare aprobata de instanta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )