Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ponta, despre jaful din guvernarea Boc-Basescu: Cei care au facut jaf vor din nou la guvernare

Antena3 Antena3,
 Ponta, despre jaful din guvernarea Boc-Basescu: Cei care au facut jaf vor din nou la guvernare

Cei care au facut jaf in tara in regimul Boc-Basescu doresc acum sa revina la guvernare, a spus premierul Victor Ponta, joi, dupa ce Antena 3 a prezentat un document cu 450 de fapte penale sesizate la DNA in. continuă pe Antena3

Ponta, despre reducerea TVA: Era nevoie ca oamenii sa inteleaga scopul sacrificiilor din ultimii ani

Scaderea TVA la alimente este o masura pentru populatie, pentru ca oamenii sa vada de ce au fost pusi sa stranga cureaua in anii care au trecut, a spus premierul Victor Ponta, joi, intr-o interventie.

Victor Ponta despre construirea unui aeroport la Brasov: Din partea mea si a Guvernului exista sprijin

Premierul Victor Ponta sustine construirea unui aeroport la Brasov, insa, mai intai, autoritatile locale trebuie sa decida daca aeroportul va fi administrat de autoritatile locale sau de Ministerul Transporturilor, adaugand ca acesta ar trebui inclus in strategia regionala. Intrebat daca sustine construirea unui aeroport la Brasov, prermierul a raspuns ca trebuie, mai intai, lamurita situatia pe plan local, Consiliu Judetean - Primarie, care ar trebui sa decida daca vor ca aeroportul sa fie administrat de autoritatile locale sau de Minsiterul Transporturilor.

Ponta, despre construirea unui aeroport la Brasov: Din partea mea si a Guvernului exista sprijin

Premierul Victor Ponta sustine construirea unui aeroport la Brasov, insa, mai intai, autoritatile locale trebuie sa decida daca aeroportul va fi administrat de autoritatile locale sau de Ministerul Transporturilor, adaugand ca acesta ar trebui inclus.

Ponta, despre Loteria bonurilor fiscale: Trebuie continuat

Premierul Victor Ponta a scris, marti, pe pagina personala de Facebook ca Loteria bonurilor fiscale a fost o ideea buna si crede ca aceasta initiativa trebuie continuata.

Victor Ponta, despre loteria bonurilor fiscale: Se pare totusi ca a fost o idee buna! Trebuie continuat!

Premierul Victor Ponta a scris luni pe pagina personala de Facebook despre loteria bonurilor fiscale, imediat dupa ce au aparut si primii castigatori. Se pare totusi ca a fost o idee buna! Trebuie.

4 adevaruri despre zaharul din alimente

Care este diferenta dintre zaharul adaugat si cel natural din alimente? Zaharul din fructe este bun? Consumul de zahar duce la diabet? Probabil ati citit multe stiri cu titluri alarmante cum ca zaharul este toxic si poate fi sursa multor probleme de sanatate. Adevarul este mai complex si nu trebuie sa va alarmati.

La Ordinea Zilei: Dezvaluiri incredibile despre hotiile din padurile Romaniei

Hotii de lemne din Romania au castigat 5 miliarde de euro in primii 12 ani de la revolutie. 80 de milioane de metri cubi de lemn au disparut din padurile tarii. O actiune mafiota acoperita cu acte si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )