Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ponta, despre noul presedinte al TSD: Macar nu e din Teleorman

Antena3 Antena3,
Ponta, despre noul presedinte al TSD: Macar nu e din Teleorman

Fostul premier Victor Ponta si-a exprimat mirarea ca in cadrul organizatiei TSD se vorbeste despre Pirati, si a aratat ca macar presedintele TSD este singurul sef de organizatie. continuă pe Antena3

Fabrizio Saccomanni, fost ministru italian de Finante, va fi noul presedinte al UniCredit

Cel mai mare grup bancar italian, UniCredit SpA, a anuntat ieri ca-l va numi, anul viitor, pe fostul ministru de Finante Fabrizio Saccomanni in functia de presedinte, transmite Reuters, conform Agerpres.

Ponta, despre inaugurarea noului stadion din Craiova:Eu doream sa vin si nu am fost invitat, Liviu Dragnea a fost invitat si nu a putut sa vina.Din cei 3 care am pornit lucrarile a ramas doar Olguta

Victor Ponta spune ca ii pare rau ca nu a fost invitat vineri seara la inaugurarea noului stadion din Craiova, unde ar fi venit cu mare placere: eu doream sa vin si nu am fost invitat - Liviu Dragnea a fost invitat si nu a putut sa vina/ asa ca din cei 3 care am pornit lucrarile a ramas doar Olguta.

Tavan prabusit intr-o scoala din Teleorman. Trei elevi au fost raniti

Emotii pentru elevii unei scoli din Alexandria, judetul Teleorman. O bucata din tavan s-a desprins in timpul orei. Trei elev au suferit rani usoare.

Dana Grecu, marturiri sfasietoare despre cel mai trist moment din viata ei: Eram terminata!

Dana Grecu a povestit o intamplare trista din viata sa. Prezentatoarea Antenei 3 a povestit despre momentul in care bunica ei s-a stins din viata cu o zi inainte de a-si celebra ziua de nastere. Am sa va pove.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )