Libnet.ro
UNICEF

17:16

Ponta, despre politistul accidentat: Important este sa dam un mesaj catre politisti, catre toti care isi fac datoria si din cauza asta au de suferit, ca bani sa ii ajutam gasim (VIDEO)

B1 B1,
Ponta, despre politistul accidentat: Important este sa dam un mesaj catre politisti, catre toti care isi fac datoria si din cauza asta au de suferit, ca bani sa ii ajutam gasim (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit miercuri la inceputul sedintei de Guvern despre situatia politistului accidentat de afaceristul turc, precizand ca este important ca oamenii care isi fac datoria sa fie ajutati. continuă pe B1

Victor Ponta, despre cresterea salariilor in Sanatate, Educatie, Politie: Cand sunt bani, dam

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca atunci cand la buget sunt bani, ii da, facand referire la faptul ca, dupa medici, au mai cerut cresterea salariilor, si profesorii, dar si politistii. Cand.

Adevarul Live, ora 14.00. Radu Popa, fostul consilier al premierului Ponta, despre cat mai rezista actualul Guvern

Deputatul Radu Popa, fost consilier al premierului Victor Ponta, va vorbi, in emisiunea Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, despre viitorul politic al premierului, in conditiile in care si-a reluat vizitele la DNA, despre sansele PNL de a prelua Puterea, dar si despre alegerile de anul viitor.

Victor Ponta, despre salariile politistilor si profesorilor: Deocamdata se poate doar pentru medici

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca majorarea salariala se va face deocamdata doar pentru medici. Anuntul premierului vine in contextul in care profesorii si politistii au reactionat imediat la.

Ce spune Ponta despre marirea salariilor politistilor si profesorilor

Premieurl Victor Ponta a declarat, marti, ca majorarea salariala se va face deocamdata doar pentru medici, dupa ce profesorii si politistii au reactionat imediat la decizia Guvernului de a creste salariile in sistemul medical si au cerut si ei bani mai multi.

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )