Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ponta, despre Rosia Montana: Judetul Alba il stergem de pe harta economica. Nu stim cum vor reactiona investitorii

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre Rosia Montana: Judetul Alba il stergem de pe harta economica. Nu stim cum vor reactiona investitorii

Premierul Victor Ponta, a declarat luni, de la Palatul Parlamentului, ca se teme de reactia investitorilor straini, odata cu esecul proiectului Rosia Montana, precizand, totodata, ca judetul Alba nu mai reprezinta un punct economic al Romaniei. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, despre Rosia Montana: Judetul Alba il stergem de pe harta economica. Nu stim cum vor reactiona investitorii straini

Premierul Victor Ponta, a declarat luni, de la Palatul Parlamentului, ca se teme de reactia investitorilor straini, odata cu esecul proiectului Rosia Montana, precizand, totodata, ca judetul Alba nu mai reprezinta un punct economic al Romaniei.

Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Sova va pune maine la dispozitie toate documentele din ultimii 14 ani

Premierul Victor Ponta, a declarat luni, de la Palatul Parlamentului, ca se teme de reactia investitorilor straini, odata cu esecul proiectului Rosia Montana, precizand, totodata, ca judetul Alba nu mai reprezinta un punct economic al Romaniei.

Victor Ponta, despre Rosia Montana: Proiectul va pica in Parlament

Proiectul Rosia Montana va pica cel mai probabil in Parlament, da de inteles premierul Victor Ponta. Ponta a anuntat ca va avea o intalnire cu Crin Antonescu, pentru ca proiectul sa ajunga pe ordinea de zi.

Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana se respinge. ...

Victor Ponta a declarat, luni, ca proiectul Rotia Montana se respinge. Oricum vom avea procese. Nu vreau ca eu sau alti ministri sa fim acuzati de subminarea economiei nationale. Declaratia premierului vine la cateva minute dupa ce liderul PNL, Crin Antonescu, a cerut suspendarea proiectului. CITITI SI Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul trebuie respins Totodata, sedinta Parlamentului, programata luni pentru o dezbatere pe tema proiectului minier de la Rosia .

VIDEO Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana este inchis. Protestele si-au atins scopul. In mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca proiectul de exploatare a aurului de la Rosia Montana este inchis si ca protestele de strada si-au atins scopul. Victor Ponta a precizat, vizibil suparat, ca nu a existat in USL o discutie despre respingerea acestui proiect, dar s-au antepronuntat liderii. Primul ministru a precizat ca s-a deplasat la Parlament pentru a se asigura ca dl Antonescu pune rapid pe ordinea de zi proiectul de lege privind Rosia Montana), se respinge, la fel va fi si la camera. Anuntul premierului vine la o ora dupa ce Crin Antonescu a declarat sa se opune proiectului. Sedinta birourilor permanente ale Senatului si Camerei pentru infiintarea unei comisii speciale pentru Rosia Montana, programata pentru luni, a fost anulata dupa declaratiile celor doi lideri USL. UPDATE 14:48: Victor Ponta: Nu vrem sa prostim oamenii, la 11:00 sa anunta ca sustinem si la 1:00 sa nu mai sustinem proiectul. ) Domnul Blaga si Antonescu au spus dinainte ca sunt contra. Atunci trebuie sa intram rapid la Senat - sigur, pe procedura normala, la comisii. O decizie pe un proiect atat de controversat trebuie luat de institutia suprema a tarii - de aceea am trimis proiectul la Parlament. Sa discute cu proiectul de lege pe masa. Din moment ce nu exista sprijin parlamentar, nu are rost sa tinem oamenii incurcati. Intra la Senat, se respinde, intra in procedura de urgenta si la Camera. 37: Victor Ponta a declarat ulterior ca vor exista cereri de despagubiri din partea companiei de la Rosia Montana, dar in mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces. Eu nu stiu cit vor cere despagubiri, dar probabil ca vor cere. La PSD fiecare voteaza cum crede de cuviinta.

Antonescu se cearta cu Ponta pentru Rosia Montana.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca nu a stiut ca statul roman va trebui sa plateasca despagubiri de doua miliarde de euro in cazul in care proiectul Rosia Montana nu va primi aviz favorabil in Parlament, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Aktualitatea, de pe B1 TV. Declaratia lui Antonescu este insa in contradictoriu cu afirmatiile premierului, care a spus ca a discutat cu liderul PNL despre posibilele despagubiri la care ar putea fi obligat statul .

Ponta: Proiectul Rosia Montana, respingere urgenta in Parlament. Ca premier va trebui sa gasesc alte solutii pentru crearea de locuri de munca

Victor Ponta a declarat, luni, la Guvern, ca proiectul Rosia Montana va fi respins de urgenta inSenat si mai apoi in Camera Deputatilor si ca va incerca sa gaseasca alte solutii pentru crearea de.

Ponta: Proiectul Rosia Montana trebuie respins in procedura de urgenta in Parlament

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca, din moment ce liderii politici s-au pronuntat deja, inaintea dezbaterii, impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, acesta va fi respins in procedura de urgenta in Parlament.

VIDEO Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana este inchis. Protestele si-au atins scopul

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca proiectul de exploatare a aurului de la Rosia Montana este inchis si ca protestele de strada si-au atins scopul.

Ponta: Proiectul Rosia Montana trebuie respins in procedura de urgenta in Parlament

Update 14:38 Premierul Victor Ponta a declarat, la Palatul Parlamentului, ca in cazul in care proiectul Rosia Montana va fi respins, investitorii probabil vor cere despagubiri, dar in mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2291 seconds )