Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victor Ponta, despre Rosia Montana: Proiectul va pica in Parlament

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre Rosia Montana: Proiectul va pica in Parlament

Proiectul Rosia Montana va pica cel mai probabil in Parlament, da de inteles premierul Victor Ponta. Ponta a anuntat ca va avea o intalnire cu Crin Antonescu, pentru ca proiectul sa ajunga pe ordinea de zi. continuă pe Antena3

Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul trebuie respins.

Liderul PNL, Crin Antonescu a spus, luni, intr-o conferinta de presa, ca in acest moment este necesar ca proiectul Rosia Montana trebuie respins. Antonescu a mai spus ca este un proiect fragil care nu este sustinut. El spune ca sentimentul public contrar e mai important decat datele tehnice. Crin Antonescu a tinut sa precizeze ca face aceasta declaratie in nume personal. Este o declaratie in nume strict personal. Avand in vedere calitatea mea de presedinte al Senatului, de presedinte al PNL, .

Radu Tudor, despre Rosia Montana: Cineva trebuia sa-si asume raspunderea pentru acest proiect

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, luni, ca el considera ca proiectul exploatarii de la Rosia Montana nu poate fi sustinut si, in opinia sa, acesta ar trebui respins, invocand.

Adrian Ursu, despre Rosia Montana: Presiunea strazii devine tot mai puternica

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, luni, ca el considera ca proiectul exploatarii de la Rosia Montana nu poate fi sustinut si, in opinia sa, acesta ar trebui respins, invocand o se.

Despre Rosia Montana, in direct de la gura minei, la Income

Rosia Montana, legenda si realitate, opozanti si sustinatori fata in fata. O editie speciala, pentru prima data in direct de la gura minei. Sambata, la Income cu Adrian Maniutiu, de la ora.

Victor Ponta, despre meciul Romania-Ungaria: A fost o lectie de fotbal si sunt mandru ca sunt roman

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook in care felicita echipa nationala de fotbal pentru victoria de vineri seara in meciul cu Ungaria.

Eugen Tomac despre Victor Ponta: Nu-i destul sa treci proiectul Rosia Montana prin Bucuresti ca sa faci in octombrie o vizita in SUA

Eugen Tomac, presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara, a declarat vineri in legatura cu decizia premierului Victor Ponta de a aproba proiectul de lege pentru exploatarea aurifera de la Rosia Montana ca nu-i destul sa treci proiectul Rosia Montana prin Bucuresti ca sa faci in octombrie o vizita in SUA. Vom reveni cu amanunte.

Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul Rosia Montana nu poate ...

Este un proiect fragil --- Exista suspiciunea ca decidenti politici nu ar actiona in conformitate cu legile actuale. Eu nu cred ca cineva dintre decidentii importnati sunt angajati intr-un lobby specific al companiei Glod Corporation. Au zburat acuzatii grave. Nu am facut niciodata astfel de acuzatii, dar sentimentul si suspiciunea ca asa ceva s-ar putea intampla, est eun punct care ar duce in acest moment la stoparea proiectului. ---- Proiectul nu are sustinere publica. Un numar .

Crin Antonescu ii felicita pe manifestantii impotriva proiectului de la Rosia Montana si anti-maidanezi: Un semn de civism. / As merge pe o comisie mixta Senat -Camera pentru Rosia Montana. Proiectul poate trece intr-o luna

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, i-a felicitat duminica seara, intr-o emisiune la Digi 24, pe cei care ies in strada zilele acestea, in semn de protest atat fata de proiectul minier de la Rosia Montana cat si fata de problema cainilor comunitari. In primul rand ii felicit pentru ca o fac. Indiferent de tema pentru care iesi din strada, cata vreme o faci pasnici, e un semn de civism, afirma presedintele Senatului. El a adaugat ca in ceea ce priveste proiectul de lege privind Rosia Montana, exista mai multe variante, insa el ar merge pe a doua varianta, in sedinta birourilor reunite sa constituim o comisie mixta, Senat 65506; Camera Deputatilor, in scopul de a deschide dialogul cu cei care manifesta in strada, care au pozitii in mediul online, care in presa au pledat intr-un sens sau altul.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa despre Rosia Montana.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa, luni, de la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni.

Ponta: Proiectul Rosia Montana, respingere urgenta in Parlament. Ca premier va trebui sa gasesc alte solutii pentru crearea de locuri de munca

Victor Ponta a declarat, luni, la Guvern, ca proiectul Rosia Montana va fi respins de urgenta inSenat si mai apoi in Camera Deputatilor si ca va incerca sa gaseasca alte solutii pentru crearea de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )