Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Sova va pune maine la dispozitie toate documentele din ultimii 14 ani

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Sova va pune maine la dispozitie toate documentele din ultimii 14 ani

Premierul Victor Ponta, a declarat luni, de la Palatul Parlamentului, ca se teme de reactia investitorilor straini, odata cu esecul proiectului Rosia Montana, precizand, totodata, ca judetul Alba nu mai reprezinta un punct economic al Romaniei. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Nu vreau sa fim o tara care goneste pe toata lumea / Parlamentarii PSD vor vota in cunostinta de cauza

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu va fi o sedinta speciala cu parlamentarii PSD pentru Rosia Montana, iar deputatii si senatorii social-democrati vor vota in cunostinta de cauza dupa ce vad proiectul si ii audiaza pe cei implicati, relateaza Agerpres. Eu sunt foarte preocupat de modul in care se va transmite in strainatate mesajul legat de acest proiect si vreau totusi sa prezint Romania ca o tara deschisa investitiilor straine. Nu vreau sa fim o tara care goneste pe toata lumea pentru simplul motiv ca nu exista in Romania resursele financiare pentru a ne dezvolta singuri, a mai spus premierul.

Victor Ponta: Respingem proiectul Rosia Montana si cu asta, basta!

Premierul Victor Ponta a declarat ca solutia pentru proiectul Rosia Montana este respingerea in regim de urgenta a acestuia la Senat, apoi si la Camera, adaugand: Si cu asta, basta!.

Victor Ponta: Respingem proiectul Rosia Montana si cu asta, basta! [UPDATE]

Premierul Victor Ponta a declarat ca solutia pentru proiectul Rosia Montana este respingerea in regim de urgenta a acestuia la Senat, apoi si la Camera, adaugand: Si cu asta, basta!.

Presa internationala despre proiectul Rosia Montana: Dupa ce mii de oameni au protestat, Parlamentul va respinge proiectul

Ziarele internationale au preluat declaratiile de luni ale premierului roman Victor Ponta, care prevede respingerea proiectului de exploatare a aurului de la Rosia Montana, dupa ce mii de oameni au protestat in intreaga tara.

Reactiile unora dintre cei mai vizibili protestatari dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Proiectul Rosia Montana este inchis: Sa nu ne culcam pe o ureche imediat. Protestele de strada vor continua pana cand legea este retrasa. Rosia Montana is our Gezi Par

Unii dintre cei mai vizibili protestatari impotriva proiectului de lege ce dadea unda verde exploatarii la Rosia Montana au reactionat imediat, pe Facebook, la declaratiile de luni ale politicienilor. Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca Proiectul Rosia Montana este inchis dupa ce liderul liberal Crin Antonescu declarase, in aceeasi zi, ca Proiectul trebuie respins. Nu se poate guverna dupa strada, dar nu se poate guverna ignorand strada. Protestatarii saluta faptul ca s-a castigat o batalie, dar nu un razboi si ca internetul si presa alternativa reusesc sa sparga o blocada a presei traditionale, insa sunt hotarati sa continue protestele de strada pana cand legea este retrasa. Sa nu ne culcam pe o ureche, indeamna ei, adaugand ca vor continua lupta inclusiv pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit, impotriva gazelor de sist si pentru includerea Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO.

Dan Sova: Joi vom prezenta documentele care au legatura cu proiectul Rosia Montana si Guvernul Romaniei

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Sova, a declarat marti seara ca va prezenta joi toate documentele din 1997 incoace care au legatura cu proiectul Rosia Montana si Guvern. Premierul Ponta precizase in cursul zilei ca exista o licenta de exploatare acordata in 1999 si ca mai multe detalii vor fi oferite miercuri de ministrul Dan Sova, care va face publice toate documentele legate de acest dosar.

Urmatorul nivel: ce vor liderii informali ai Pietei Universitatii dupa esecul anuntat de Ponta si Crin Antonescu al proiectului de la Rosia Montana. In vizor gazele de sist si interzicerea cianurilor

Unii dintre cei mai vizibili protestatari impotriva proiectului de lege ce dadea unda verde exploatarii la Rosia Montana au reactionat imediat, pe Facebook, la declaratiile de luni ale politicienilor. Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca Proiectul Rosia Montana este inchis dupa ce liderul liberal Crin Antonescu declarase, in aceeasi zi, ca Proiectul trebuie respins. Protestatarii saluta faptul ca s-a castigat o batalie, dar nu un razboi si ca internetul si presa alternativa reusesc sa sparga o blocada a presei traditionale, insa sunt hotarati sa continue protestele de strada pana cand legea este retrasa. Sa nu ne culcam pe o ureche, indeamna ei, adaugand ca vor continua lupta inclusiv pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit, impotriva gazelor de sist si pentru includerea Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO.

Ponta: Proiectul Rosia Montana, respingere urgenta in Parlament. Ca premier va trebui sa gasesc alte solutii pentru crearea de locuri de munca

Victor Ponta a declarat, luni, la Guvern, ca proiectul Rosia Montana va fi respins de urgenta inSenat si mai apoi in Camera Deputatilor si ca va incerca sa gaseasca alte solutii pentru crearea de.

Ponta: Proiectul Rosia Montana trebuie respins in procedura de urgenta in Parlament

Update 14:38 Premierul Victor Ponta a declarat, la Palatul Parlamentului, ca in cazul in care proiectul Rosia Montana va fi respins, investitorii probabil vor cere despagubiri, dar in mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces.

Antonescu: Ponta niciodata nu mi-a spus ce riscam daca nu executam proiectul Rosia Montana

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a afirmat azi ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )