Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ponta, despre tragedia de la spitalul din Curtea de Arges: Persoanele care gresesc sa-ti asume responsabilitatea

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre tragedia de la spitalul din Curtea de Arges: Persoanele care gresesc sa-ti asume responsabilitatea

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la tragedia de la spitalul din Curtea de Arges, ca este important sa fie asigurate conditii de munca, dar si ca persoanele care gresesc sa isi asume responsibilitatea, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ancheta la Spitalul din Curtea de Arges, dupa moartea unui copil

Directia de Sanatate Publica DSP) Arges s-a autosesizat si a deschis o ancheta, iar Colegiul Medicilor va face, deasemenea, verificari in cazul copilului de opt ani, diagnosticat cu enterocolita, care a murit la spitalul din Curtea deArges, la o zi de la internare, relateaza Mediafax.

Spitalul din Curtea de Arges, amendat cu 10.000 lei, pentru moartea unui copil

Spitalul din Curtea de Arges a fost amendat cu 10. 000 de lei pentru management de caz defectuos, in cazul copilului de sapte ani care a murit in unitatea medicala la o zi de la internare, informeaza Mediafax.

Un copil de opt ani a murit la spitalul din Curtea de Arges, la o zi de la internare. inainte de a se stinge, si-a implorat mama sa-l ajute

Andrei a ajuns la spital cu simptome de enterocolita acuta si, desi pus sub tratament, a decedat la o zi dupa ce i-a fost pus diagnosticul. Familia baiatului a depus plangere penala la Parchet impotriva cadrelor medicale pe care le acuza de omor din culpa si neglijenta in serviciu.

Sanctiuni in cazul copilului care a murit dupa ce a fost diagnosticat gresit: Medicii responsabili, suspendati pe perioada anchetei. Spitalul, amendat cu 10.000 de lei

Au aparut primele sanctiuni la spitalul din Curtea de Arges dupa ce un copil de 8 ani a murit pentru ca a fost diagnosticat gresit. Medicii responsabili au fost suspendati pe perioada anchetei, iar spitalul a fost.

Ce spune Ponta despre legea pensiilor militare

Proiectul privind pensiile militare, aprobat de Guvern, nu se refera la pensii speciale, ci reglementeaza un sistem aplicat in toate tarile NATO pentru persoanele cu o cariera militara, deloc usoara in actualul context regional, a declarat, la Parlament, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Victor Ponta, despre pozitia DNA in cazul Dragnea: Daca cineva stie ca s-a comis ceva ilegal, se sesizeaza, nu vorbeste ca la piata

Intrebat cum comenteaza faptul ca procurorul care se ocupa de caz lui Liviu Dragnea a spus ca a fost o intelegere intre martorii apararii si inculpat, premierul Victor Ponta a raspuns ca s-a.

Victor Ponta, despre copilul care a murit dupa ce a fost diagnosticat gresit: Important este sa asiguram conditii, dar sa existe si responsabilitate atunci cand se greseste (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de Guvern ca Romania a primit 200. 000 de euro de la Banca Mondiala pentru educatie, subliniind ca este nevoie de bani pentru.

Ce spune Ponta despre amendamentele CSM si DNA

Amendamentele depuse de Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si de Directia Nationala Anticoruptie DNA) la comisia pentru revizuirea Constitutiei vor fi dezbatute de membrii acestei comisii, altfel isi dau toti parerea ca la piata, a afirmat, luni, liderul PSD, Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Ponta, despre schimbarile preconizate in justitie: Toata discutia ramane fara obiect daca PNL nu vine la comisia de revizuire a Constitutiei

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, despre schimbarile preconizate in sistemul judiciar, afirmand ca momentan problema o constituie absenta parlamentarilor PNL de la comisia de revizuire a Constitutiei. Am dou.

Jurnalistii de la Hotnews si Ziare.com stirbesc din credibilitatea presei. Cazul declaratiilor lui Ponta despre Justitie

Presa, a patra putere in stat, isi pierde din credibilitate pe zi ce trece din cauza unor jurnalisti de tinichea. Hotnews si Ziare. com au dat de inteles ca Ponta ataca DNA. Lucru fals!.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )