Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ce spune Ponta despre amendamentele CSM si DNA

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre amendamentele CSM si DNA

Amendamentele depuse de Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si de Directia Nationala Anticoruptie DNA) la comisia pentru revizuirea Constitutiei vor fi dezbatute de membrii acestei comisii, altfel isi dau toti parerea ca la piata, a afirmat, luni, liderul PSD, Victor Ponta, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Ce spune Ponta despre atacurile la adresa Justitiei

Premierul Ponta a declarat pentru Antena 2 ca intelege motivul pentru care el si presedintele tarii nu pot comenta activitatea justitiei, dar nu si de ce toti ceilalti romani, cetateni liberi, nu au voie sa critice justitia, ci doar Parlamentul si Guvernul si ca ar vrea ca aceste trei puteri sa fie cu adevarat egale.

Ponta: Amendamentele CSM si DNA vor fi discutate de comisia pentru Constitutie, nu ca la piata

Amendamentele depuse de Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si de Directia Nationala Anticoruptie DNA) la Comisia pentru revizuirea Constitutiei vor fi dezbatute de membrii acestei comisii, altfel isi dau toti parerea ca la piata, a afirmat luni liderul PSD, Victor Ponta.

Victor Ponta: Amendamentele CSM si DNA, discutate de comisia pentru Constitutie

Amendamentele depuse de Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si de Directia Nationala Anticoruptie DNA) la comisia pentru revizuirea Constitutiei vor fi dezbatute de membrii acestei comisii, altfel isi dau.

Ce spune Adomnitei despre perchezitiile la Consiliul Judetean Iasi

Seful CJ Iasi, Cristian Adomnitei, a transmis, referitor la perchezitiile de saptamana trecuta, ca spera ca bazele de date din calculatoarele ridicate de DNA sa fie recuperate in timp util, intrucat acolo se aflau cereri de plata pentru diverse proiecte, dar si informatii privind salariile functionarilor institutiei, informeaza Mediafax.

Pilotii au fost extraordinari si stewardesa extrem de curajoasa. Ce spune Victor Ponta despre zborul cu probleme

Premierul Victor Ponta a precizat, duminica seara, referitor la cursa aviatica presarata cu o serie de incidente cauzate de vantul puternic, ca pilotii i-au salvat viata. Ma bucur ca nu m-ati chemat ieri.

Ce spune TAROM despre problemele de aterizare ale avionului lui Ponta

Reprezentantii companiei aeriene Tarom sustin ca ratarea initiala a aterizarii de catre avionul cu care s-au intors la Bucuresti premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este normala si face parte din procedura stabilita in manualul de zbor in anumite conditii meteo, relateaza la Mediafax.

Jurnalistii de la Hotnews si Ziare.com stirbesc din credibilitatea presei. Cazul declaratiilor lui Ponta despre Justitie

Presa, a patra putere in stat, isi pierde din credibilitate pe zi ce trece din cauza unor jurnalisti de tinichea. Hotnews si Ziare. com au dat de inteles ca Ponta ataca DNA. Lucru fals!.

Ponta, despre schimbarile preconizate in justitie: Toata discutia ramane fara obiect daca PNL nu vine la comisia de revizuire a Constitutiei

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, despre schimbarile preconizate in sistemul judiciar, afirmand ca momentan problema o constituie absenta parlamentarilor PNL de la comisia de revizuire a Constitutiei. Am dou.

Ce spune Iohannis despre pensiile speciale ale parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit astazi despre pensiile speciale si a spus ca ar trebui sa ne gandim daca pensiile speciale ca si forma trebuie sa existe. Acesta a precizat ca subiectul trebuie.

REVISTA BLOGURILOR. Ce spune Tolontan despre declaratiile lui Gelu Visan, apropiatul Elenei Udrea

Vineri, citim pe bloguri despre templele din Thailanda, despre declaratiile lui Gelu Visan, apropiatul Elenei Udrea. Citim, de asemenea, si un interviu cu organizatoarea workshopurilor Mobile:Next, Carmen Ciulacu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )