Libnet.ro
UNICEF

08:17

Ancheta la Spitalul din Curtea de Arges, dupa moartea unui copil

România Liberă România Liberă,
Ancheta la Spitalul din Curtea de Arges, dupa moartea unui copil

Directia de Sanatate Publica DSP) Arges s-a autosesizat si a deschis o ancheta, iar Colegiul Medicilor va face, deasemenea, verificari in cazul copilului de opt ani, diagnosticat cu enterocolita, care a murit la spitalul din Curtea deArges, la o zi de la internare, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Un copil de opt ani a murit la spitalul din Curtea de Arges, la o zi de la internare. inainte de a se stinge, si-a implorat mama sa-l ajute

Andrei a ajuns la spital cu simptome de enterocolita acuta si, desi pus sub tratament, a decedat la o zi dupa ce i-a fost pus diagnosticul. Familia baiatului a depus plangere penala la Parchet impotriva cadrelor medicale pe care le acuza de omor din culpa si neglijenta in serviciu.

La moartea unui mare scriitor. Gunther Grass scria prea mult si traia prea intens

Gunther Grass, celebrul scriitor german, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura, care a incetat din viata saptamana aceasta, este omagiat de scriitori importanti, printre care Orhan Pamuk, Lawrence Norfolk si John Irving.

Caru' cu vedete: Dan Capatos a dezvaluit. Ce a vorbit cu Oana Zavoranu, dupa moartea mamei ei; Cum arata si cine e cea mai tanara miliardara! Are doar 31 de ani si e comparata cu Bill Gates! Laura Cosoi - Am spus Da!

Marioara Zavoranu a murit. Mama Oanei Zavoranu, Marioara a murit in aceasta dimineata la spital. Femeia se afla in coma inca de aseara. Aproape ca i-au iesit sanii din rochie. Reactia lui Pavel Bartos la gesturile Mihaelei Radulescu, uimitoare. Mihaela Radulescu are un trup de invidiat si un bust impresionant si nu ezita.

Aterizare fortata pe Aeroportul din Tel Aviv, dupa o manevra in forma de U executata de pilotul unei aeronave de pasageri

Un avion care decolase din Tel Aviv, cu directia Praga, a fost nevoit sa se intoarca pe aeroportul din Israel, efectuand o maneva in forma de U deasupra Turciei, dupa ce echipajul a sesizat defectiuni la una.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )